ComeGetFashion

Benieuwd naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe valt ComeGetFashion?’ Lees op deze pagina alles over de maatvoering van de kleding, badkleding en schoenen van het populaire merk. Ook staan er een aantal handige tips op een rij zodat je je bestelling niet hoeft te retourneren.

Hoe valt ComeGetFashion?

De kleding van ComeGetFashion valt normaal uit bij de meeste mensen. Het bestellen van je eigen maat is daarom meestal de beste keuze. Toch kunnen sommige items natuurlijk beter passen als je een maat kleiner of groter bestelt. Maak daarom altijd gebruik van de overzichtelijke maathulp maathulp die bij ieder item gepresenteerd wordt. Ook staat er bij sommige items een maatadvies weergegeven. Door gebruik te maken van de maathulp en het maatadvies voorkom je het bestellen van de verkeerde maat.

Voorkom retourneren! 5 tips

Uiteraard wil je voorkomen dat je je bestelling moet retourneren omdat je de verkeerde maat hebt gekozen. Volg daarom de volgende 5 tips om er voor te zorgen dat je de juiste maat bestelt.

  1. Maak gebruik van de maathulp en het maatadvies op de website
  2. Check welke pasvorm het item heeft
  3. Kijk welke maat het model draagt
  4. Bekijk de foto’s bij het item goed
  5. Check welke maat je hebt bij vergelijkbare items

Hoe valt Come get Fashion badkleding?

Naast kleding verkoopt het merk ComeGetFashion ook bikini’s en badpakken. Net als de kleding van het merk vallen ook de bikini’s en badpakken normaal uit. Wanneer je badkleding van het merk gaat bestellen, is het in de meeste gevallen daarom aan te raden om je eigen maat te bestellen. Ook voor de badkleding is er een maathulp beschikbaar. Ook wordt er bij veel items een maatadvies weergegeven.

Hoe vallen ComeGetFashion schoenen?

De schoenen van ComeGetFashion vallen normaal. Over het algemeen kun je daarom het beste je eigen maat bestellen. Voor de schoenen van het merk is er helaas geen maathulp maathulp beschikbaar. Wel wordt er meestal een maatadvies weergegeven.

Heeft ComeGetFashion gratis verzending en retour?

ComeGetFashion rekent 5.99 euro verzendkosten voor bestellingen met een waarde van minder dan 75 euro die bezorgd moeten worden in Nederland. Voor klanten woonachtig zijn in België en Duitsland zijn de verzendkosten 6.99 euro. Bestel je voor meer dan 75 euro dan kun je gebruik maken van gratis verzending. Dit geldt voor klanten die woonachtig zijn in België, Nederland en Duitsland. Voor het retourneren van je bestelling brengt ComeGetFashion 5.99 euro in rekening. Wel is het mogelijk om items gratis te ruilen. Als je de verkeerde maat bestelt, kun je deze daarom gratis ruilen voor een andere maat.

Conclusie: Hoe valt ComeGetFashion?

Bij ComeGetFashion is het meestal het beste om gewoon je eigen maat te bestellen. Dan is de kans op retourneren namelijk het kleinste. Ook als je de tips beschreven in dit artikel volgt, verklein je de kans op het moeten retourneren van je bestelling.

Lees ook: