bh Hunkemöller

Hoe vallen Hunkemöller bh’s? Je bent niet de enige die benieuwd bent naar het antwoord. Veel vrouwen en meiden lopen zelfs rond met bh’s in de verkeerde maat. Dit is ook niet gek, want het vinden van de juiste maat is namelijk niet altijd makkelijk. Helemaal niet als je online besteld. Gelukkig zijn er een aantal tips om de juiste bh maat te bestellen.

Hoe vallen Hunkemöller bh’s?

Bh’s van Hunkemöller vallen over het algemeen iets kleiner uit dan gemiddeld en dit geldt vooral voor de cup maat. Dit betekent dat wanneer je de cup maat weet die je normaalgesproken hebt, je het beste je eigen maat of een maat kleiner kan bestellen. Veel meiden en vrouwen die bh’s bestellen bij Hunkemöller gaven namelijk aan dat wanneer ze hun eigen maat bestelden deze precies goed of net wat te ruim zat.

Tips om de juiste cup en omtrek maat te bestellen

  • Op de website van Hunkemöller staat een uitgebreide maattabel met informatie over de afmetingen van de bh’s. Ook staat er een beschrijving hoe je jezelf kan opmeten zodat je weet welke cup maat en omtrek het beste bij je past.
  • Onder elk product staan reviews en door deze reviews te lezen, kun je erachter komen wat anderen van de desbetreffende bh vinden. Hierdoor kan je een inschatting maken welke maat je het beste kan bestellen.
  • Heb je al eerder bh’s bij Hunkemöller gekocht? Kijk welke maat je toen hebt besteld en baseer de benodigde maat hierop.

Hoe vallen Hunkemöller bikini’s?

Net als de bh’s van Hunkemöller vallen ook bikini’s van Hunkemöller over het algemeen wat kleiner uit. Daarom is het advies om je eigen maat of een maat kleiner te bestellen. Wat erg prettig is, is dat de meeste tops en broekjes los verkrijgbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld een top in maat M te bestellen en een broekje in maat L.

Hoe vallen Hunkemöller sportbh’s?

Hunkemöller heeft naast een lingerielijn ook een sportlijn. Uiteraard zijn er ook sportbh’s te koop in deze lijn. Bij de meesten vallen de sport bh’s van Hunkemöller normaal uit. Het is daarom aan te raden om je eigen maat te bestellen.

Conclusie

Hoewel het best lastig kan zijn om de juiste cup en omtrek maat te vinden, zijn er verschillende manieren om er toch voor te zorgen dat je je bestelling niet hoeft te retourneren. Hopelijk lukt het je om de juiste maat te vinden met bovenstaande tips en adviezen! Veel shopplezier bij Hunkemöller!

Meer lezen over Hunkemöller?