HEMA kleding

Benieuwd naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe valt HEMA kleding?’ Op deze pagina lees je alles over de maatvoering van het merk. Verder worden er ook een aantal super goede tips gedeeld zodat de kans dat je de verkeerde maat besteld sterk verminder wordt.

Hoe valt HEMA kleding?

Over het algemeen valt kleding van HEMA soms klein, soms normaal en soms groot uit. HEMA kinderkleding valt meestal klein uit terwijl HEMA dameskleding meestal groot uitvalt. Echter, sommige items vallen precies goed. Omdat de maatvoering bij HEMA per kledingstuk kan verschillen, is het belangrijk om altijd even de maattabel te checken die bij ieder product te vinden is. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste maat bestelt.

5 handige tips om de kans op retourneren te verkleinen

Niemand vindt het leuk om zijn of haar bestelling te moeten retourneren. Vooral als het item leuk is, maar simpelweg niet past. Maak daarom gebruik van de volgende tips om nooit meer de verkeerde maat te bestellen:

  1. Gebruik de uitgebreide maattabel op de website van HEMA
  2. Lees de reviews die bij vrijwel ieder kledingstuk te vinden zijn
  3. Maak gebruik van de foto’s die gepresenteerd worden bij ieder kledingstuk om te ontdekken wat de pasvorm van een bepaald item is
  4. Check welke maat je eerder hebt bestelt
  5. Lees de productbeschrijving van het kledingstuk goed door

Hoe valt HEMA kinderkleding?

Kinderkleding van HEMA valt over het algemeen klein uit. Dit betekent dat het in de meeste gevallen het slimste is om een maat groter te bestellen. Helemaal omdat kinderen snel groeien, is het helemaal niet erg om kleding iets groter te bestellen. Door een grotere maat te bestellen, kan het kind de kleding langer dragen. Om helemaal zeker te zijn over de maat is het verstandig om de maattabel op de website van HEMA te checken zodat je weet welke maat het meest geschikt is voor je kind.

Hoe valt HEMA dameskleding?

Dameskleding van HEMA valt over het algemeen ruim. Hierdoor is het in de meeste gevallen aan te raden om een maat kleiner te bestellen tenzij je het kledingstuk oversized wil gaan dragen. Bij ieder kledingstuk is een maattabel te vinden op de website van HEMA. Door gebruik te maken van de maattabel kun je erachter komen welke maat je het beste kunt bestellen.

Hoe valt babykleding van HEMA?

HEMA babykleding valt meestal op maat. Dit betekent dat het niet nodig is om een maat groter of kleiner te bestellen tenzij je de kleding op de groei wil kopen. Net als voor de dames- en kinderkleding is er ook een maattabel maattabel voor babykleding beschikbaar. De maattabel is erg handig om de juiste maat te bepalen.

Hoe valt ondergoed van HEMA?

Naast kleding heeft HEMA ook een ruim assortiment op het gebied van ondergoed. Het ondergoed van HEMA valt vaak op maat. Daarom kun je in de meeste gevallen gewoon je eigen maat bestellen. Ook voor het ondergoed is een uitgebreide maattabel beschikbaar.

Heeft HEMA gratis verzending en retour?

Bestellingen onder de 25 euro worden niet gratis thuisbezorgd. Je betaalt namelijk 2.95 euro aan verzendkosten. Vanaf 25 euro worden bestellingen wel gratis thuisbezorgd. De meeste producten kunnen gratis geretourneerd worden in een HEMA filiaal.

Ook benieuwd naar de maatvoering van andere merken?