Shein

Hoe valt kleding van Shein? Aangezien retourneren vervelend is, is het belangrijk om goed te bepalen welke maat je besteld, zodat je je bestelling niet hoeft te retourneren. In dit artikel lees je handige tips, zodat je weet hoe kleding van Shein valt en je de juiste maat kan bestellen.

Hoe valt kleding van Shein?

De kleding van Shein wordt geproduceerd in Aziƫ. Aangezien Aziatische mensen over het algemeen kleiner zijn dan Europese mensen merken veel Europeanen dat de kleding van Shein klein uitvalt. De kleding die verkocht wordt op de populaire webshop Shein valt dus over het algemeen klein uit.Hoe vallen de maten bij Shein?

Wat erg prettig is, is dat de kleding van Shein voorzien is van de maten die wij in Europa hanteren. Hierdoor is het shoppen bij Shein erg makkelijk omdat je niet hoeft uit te zoeken welke maat staat voor de maat die we hier in Europa kennen.

Tips om de juiste maat bij Shein te bestellen

De juiste maat bestellen is soms een hele kunst. De volgende tips kunnen je hier bij helpen:

  • Lees de reviews onder het product om erachter te komen hoe het item bij andere mensen valt
  • Bekijk de maatgids die bij het item vermeld staat
  • De maten van Shein vallen over het algemeen klein uit, dus het is aan te raden om je eigen maat of een maat groter te bestellen

Meer lezen over de webshop Shein?: Shein review

Eenvoudiger shoppen via Shein app

Online bestellen bij Shein kan je doen via de website, maar nog eenvoudiger is shoppen via Shein App. Via de app van Shein heb je de webshop altijd bij de hand en kan je je geplaatste bestellingen volgen. Een voordeel van de app is dat je er geregeld leuke aanbiedingen vindt.

Conclusie: Hoe valt kleding van Shein?

Veel klanten van Shein geven aan dat de kleding van Shein klein uitvalt. Het is daarom aan te raden om je eigen maat of een grotere maat te bestellen. Ook kan het lezen van de reviews of de maatgids helpend zijn om de juiste maat te kopen.