Op deze foto zie je een vrouw met Marc O'Polo kleding

Hoe valt Marc O’Polo? Als je online kleding koopt, is het best lastig om te bepalen welke maat je het beste kunt kiezen. Ieder merk hanteert namelijk weer andere maatvoeringen. Daarom lees je op deze pagina hoe de herenkleding, dameskleding, kinderkleding en schoenen van het merk vallen waardoor je in één keer de juiste maat kunt bestellen en niet hoeft te retourneren.

Hoe valt Marc O’Polo?

Kleding van Marc O’Polo valt over het algemeen normaal uit. Dit betekent dat je in de meeste gevallen gewoon je eigen maat kunt kiezen als je het prettig vind dat je kleding mooi aansluit. Ieder kledingstuk heeft zijn eigen pasvorm, maak daarom altijd gebruik van de maattabel van Marc O’Polo zodat je zeker weet dat je de juiste maat besteld. De maattabel is bij ieder item terug te vinden onder het kopje ‘maat&pasvorm’.

5 tips om je bestelling niet te hoeven retourneren

Er zijn verschillende dingen die je zelf kunt doen om er voor te zorgen dat je je bestelling niet hoeft te retourneren. Hieronder lees je 5 handige tips:

  • Maak gebruik van de maattabel van Marc O’Polo
  • Bekijk de foto van het model om erachter te komen welke fitting het item heeft
  • Lees de reviews om er achter te komen hoe het item bij andere mensen valt
  • Als je al andere items van het merk hebt, kun je checken welke maat je daarvan hebt
  • Lees de beschrijving van het item om meer te weten te komen over de grootte van het item

Hoe valt Marc O’Polo herenkleding?

Het merk Marc O’Polo heeft een groot assortiment op het gebied van herenkleding. Het merk heeft voor mannen onder andere jassen, sweaters, T-shirts, jeans, badkleding, overhemden en polo’s in het assortiment. De kleding van het merk wordt gemaakt van duurzame materialen waardoor de kleding lang mooi blijft. De maatvoering is over het algemeen normaal te noemen waardoor je meestal gewoon je eigen maat kunt bestellen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt, kun je het beste even de maattabel checken die terug te vinden is op de webshop van het merk.

Hoe valt Marc O’Polo dameskleding?

Naast herenkleding biedt Marc O’Polo ook prachtige kleding voor dames aan. Voor je gehele outfit kun je bij het merk terecht. Prettig is het dat de kleding van het merk normaal uitvalt. Hierdoor kun je vrijwel altijd je eigen maat bestellen. Als je toch twijfelt over de juiste maat dan is het altijd slim om de maattabel maattabel er even bij te pakken die je bij ieder product te vinden is.

Hoe valt Marc O’Polo kinderkleding?

Naast kleding voor volwassenen heeft het merk ook een groot assortiment op het gebied van kinderkleding. De kinderkleding van Marc O’Polo valt verschillend. Hierdoor zullen sommige items groot, sommige items precies goed en sommige items klein uitvallen. Daarom is het belangrijk om altijd de maattabel maattabel te checken voordat je kinderkleding gaat bestellen. Daarnaast is het voor kinderen altijd slim om kleding op de groei te kopen omdat kinderen snel groeien.

Hoe vallen Marc O’Polo schoenen?

Marc O’Polo biedt verschillende soorten schoenen aan. Denk bijvoorbeeld aan laarzen, sneakers en loafers. De schoenen van het merk vallen normaal. Hierdoor kun je vrijwel altijd je eigen schoenmaat bestellen. Net als voor de kleding is er ook een handige maattabel voor schoenen.

Conclusie

Ook benieuwd naar de maatvoering van andere winkels en merken?