Nike kleding

Hoe valt Nike kleding? Op deze pagina vind je alles over hoe de maten van het sportmerken Nike vallen. Het merk heeft namelijk veel verschillende soorten sportkleding in huis voor zoals dames als heren. Denk bijvoorbeeld aan fitness kleding, gym kleding en golf kleding.

Hoe valt Nike kleding?

Over het algemeen valt Nike kleding groot uit. Daarom is het in de meeste gevallen aan te raden om een maat kleiner te nemen wanneer je nieuwe sportkleding van het merk gaat bestellen. Wat erg handig is, is dat er bij ieder product op de officiële webshop van Nike een handige maattabel gepresenteerd wordt. Hierdoor kan je in één oogopslag zien welke kledingmaat je het beste kan bestellen. Ook veel andere webshops zoals bijvoorbeeld Zalando presenteren bij vrijwel ieder product een
maattabel en maatindicatie.

5 tips om de juiste maat te bestellen

Niets is zo vervelend als het bestellen van de verkeerde maat. Wanneer een kledingstuk niet past, moet je namelijk retourneren en dat kost weer tijd en bij sommige webshops zelfs geld. Daarom is het slim om de volgende vijf tips toe te passen zodat je de juiste maat kan bestellen.

  1. Maak gebruik van de maattabellen op de officiële webshop van Nike
  2. Lees de reviews zodat je er achter kan komen hoe een bepaald kledingstuk bij andere mensen valt
  3. Kijk welke maat je hebt van andere Nike kledingstukken
  4. Bestel twee maten zodat je thuis kan passen welke maat het beste zit
  5. Lees de beschrijving van een kledingstuk goed door om er achter te komen welke maat het model heeft en welke fitting het kledingstuk heeft

Hoe valt Nike fitness kleding?

Nike fitness kleding voor heren valt over het algemeen groot uit. Daarom is het aan te raden om een maat kleiner te bestellen. Nike fitness kleding voor dames valt over het algemeen normaal tot groot uit. Daardoor is het sterk aan te raden om de maattabel en reviews goed te bekijken om de juiste maat te kiezen. Sport kleding en in het bijzonder fitness kleding moet goed aansluiten, maar tegelijkertijd lekker zitten. Anders kan je niet optimaal trainen.

Hoe valt Nike kinderkleding?

Ook voor kinderen heeft het merk Nike een ruime keuze op het gebied van sport kleding. Nike gym kleding voor kinderen valt net als de kleding voor volwassenen over het algemeen groot uit. Daarnaast zijn kinderen in de groei en is het daarom sowieso aan te raden om standaard een maatje groter te bestellen. Handig is dat er ook maattabellen beschikbaar zijn voor kinderkleding op www.nike.com.

Hoe vallen Nike schoenen?

Bij schoenen is het nog belangrijker om de juiste maat te bestellen. Daarom lees je op deze pagina alles over de maatvoering van de schoenen van het merk zodat je ook wanneer je schoenen gaat bestellen de juiste maat kan kiezen.

Conclusie

Het online bestellen van kleding heeft veel voordelen, maar zeker ook nadelen. Het is namelijk niet mogelijk om voordat je bestelt even te passen om te kijken welke maat je het beste kan nemen. Gelukkig wordt het steeds makkelijker om toch in één keer de juiste maat te bestellen door gebruik te maken van de maattabellen en reviews van anderen.