under armour

Benieuwd naar het antwoord op de veelvuldig gestelde vraag: ‘Hoe valt Under Armour?’ Op deze pagina lees je precies hoe de schoenen en kleding van Under Armour vallen. Ook staan er 5 nuttige tips op een rij zodat je nooit meer de verkeerde maat bestelt.

Hoe valt Under Armour?

Under Armour schoenen vallen over het algemeen klein. Hierdoor is het aan te raden om een halve of hele maat groter te kiezen wanneer je schoenen bij het merk bestelt. Wanneer je kleding van het merk gaat bestellen, kun je in de meeste gevallen wel gewoon je eigen maat kiezen aangezien. Wanneer je twijfelt welke maat het beste bij je past, kun je gebruik maken van de maathulp die bij ieder item gepresenteerd wordt op de webshop van het merk. Ook wordt er vaak een indicatie gegeven of een bepaald item groot, klein of normaal valt.

5 tips om online de juiste maat te bestellen

Het is erg lastig om middels een foto te bepalen welke maat je het beste kunt bestellen wanneer je online aan het shoppen bent. Maak daarom gebruik van de volgende vijf nuttige tips om altijd de juiste maat te kiezen:

  1. Maak gebruik van de maathulp op de website van Under Armour
  2. Lees de maatindicatie bij het item op de officiƫle website van het merk
  3. Check welke maat je hebt van andere items van het merk
  4. Neem een halve of hele maat groter dan je gebruikelijke maat
  5. Kijk goed naar de foto’s om de pasvorm van het item te achterhalen

Hoe vallen Under Armour schoenen?

Under Armour schoenen vallen klein vergeleken met schoenen van andere merken. Daardoor is het in de meeste gevallen de beste optie om een halve of hele maat groter te nemen. Iedere schoen heeft natuurlijk zijn eigen pasvorm. Check daarom altijd even de maathulp op de website van Under Armour om de juiste maat te kiezen.

Hoe valt Under Armour kleding?

Naast schoenen heeft Under Armour ook veel sportkleding in het assortiment. Net als de schoenen van het merk valt ook de kleding over het algemeen iets kleiner in vergelijking met andere sportmerken. Echter, meestal is het verschil zo klein dat het vaak niet nodig is om een maat groter te bestellen. Tenzij je houdt van een los vallende pasvorm kun je het beste gewoon je eigen maat bestellen. Om de juiste maat te kiezen, is het altijd verstandig om de maathulp te gebruiken op de website van het merk.

Ook benieuwd hoe Adidas valt? Lees het hier!