op deze pagina zijn Dr. Martens te zien

Wil je graag het antwoord weten op de vraag: ‘Hoe vallen Dr. Martens?’ Op deze pagina vind je meer informatie over de maatvoering van de stoere laarzen van het merk voor dames, heren en kinderen. Verder worden er ook 5 super handige tips gedeeld waardoor de kans groter is dat je in één keer de juiste maat bestelt wanneer je online nieuwe schoenen koopt.

Hoe vallen Dr. Martens?

Dr. Martens vallen meestal precies op maat. Dat betekent dat het meestal niet nodig is om een maat groter of een maat kleiner te nemen. Bij de meeste mensen zitten Dr. Martens namelijk het beste wanneer ze gewoon hun eigen schoenmaat bestellen. Ondanks dat de meeste schoenen van het merk normaal vallen, is het altijd slim om voor de zekerheid toch even de maattabel te checken. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste maat kiest.

Nooit meer de verkeerde maat bestellen? Check deze 5 tips!

Wanneer het je wel eens is overkomen dat je de verkeerde maat hebt bestelt, weet je hoe vervelend het is om te retourneren. Maak daarom gebruik van onderstaande tips om het retourneren van je bestelling te voorkomen:

  1. Check voordat je bestelt altijd even de maattabel
  2. Wanneer je al andere Dr. Martens hebt, kun je nakijken welke maat je toen hebt genomen
  3. Lees de reviews over een bepaald model om meer te weten over de pasvorm
  4. Kijk welke maat je hebt van vergelijkbare schoenen
  5. Bekijk de foto’s goed om de pasvorm te achterhalen

Hoe vallen Dr. Martens dames laarzen?

Dr. Martens voor dames vallen meestal normaal. Hierdoor is het meestal niet nodig om een andere maat te kiezen in plaats van je eigen schoenmaat. Doordat het merk veel verschillende soorten boots in het assortiment heeft, is het altijd verstandig om voor de zekerheid toch even de maatgids te bekijken. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste maat kiest.

Vallen Dr. Martens laarzen voor heren groot of klein?

Ook steeds meer mannen kiezen voor de stoere en comfortabele laarzen van het merk Dr. Martens. Net als vrouwen kunnen ook mannen meestal het beste gewoon hun eigen schoenmaat kiezen. Ook de herenschoenen van het merk vallen namelijk bij de meeste mannen normaal. Desondanks is het checken van de maattabel altijd een slimme keuze.

Hoe vallen Dr. Martens voor kinderen?

Dr. Martens voor kinderen vallen meestal wat kleiner. Het is daardoor aan te raden om een maat groter te bestellen wanneer je online laarzen bij het merk bestelt voor je kind. Helemaal omdat kindervoeten snel groeien is het belangrijk dat de laarzen niet te strak zitten. Ook voor de kinderschoenen heeft het merk een uitgebreide maatgids beschikbaar.

Moet je Dr. Martens inlopen?

Veel mensen geven aan dat het echt wel een aantal weken duurt voordat ze hun Dr. Martens helemaal hebben ingelopen. Geef jezelf daarom echt de tijd om de schoenen in te lopen. Dit doe je door de schoenen in de eerste drie weken telkens maar kort aan te doen en er mee te lopen. Nadat de schoenen helemaal zijn ingelopen, zitten ze heerlijk volgens de meeste mensen.

Ook benieuwd hoe de laarzen van Ecco vallen? Lees het hier