Mango kleding

Benieuwd naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe valt Mango?’. Wanneer je online kleding, schoenen of bikini’s bestelt, kan het erg lastig zijn om te bepalen welke maat je het beste kunt bestellen. Daarom lees je op deze pagina alles over de maatvoering van de kleding, schoenen en bikini’s van het merk voor dames, kinderen en heren. Daarnaast staan er ook enkele tips op een rij zodat je je bestelling niet hoeft te retourneren.

Hoe valt Mango?

Kleding van Mango valt over het algemeen klein tot normaal uit. Wanneer je het prettig vind dat je kleding goed aansluit kun je daarom het beste je eigen maat bestellen. Hou je er juist van dat je kleding wat losser zit dan is het aan te raden om één maat groter te bestellen. Omdat ieder kledingstuk een andere pasvorm heeft, is het slim om de maathulp op de website van Mango te gebruiken. Je kunt de maathulp op de webshop vinden wanneer je een gewenst item aanklikt. Door enkele vragen in te vullen, wordt er vervolgens bepaald welke maat je het beste kunt kiezen.

Voorkom retourneren met deze 5 tips

Niets is vervelender dan kleding bestellen die niet blijkt te passen. Het retourneren van items kost namelijk best wat tijd en moeite. Hieronder lees je daarom 5 handige tips die de kans op het bestellen van de verkeerde maat verkleinen:

  1. Gebruik de maathulp op de website van Mango
  2. Check welke maat je hebt bij andere kledingstukken van het merk
  3. Lees reviews over items bij de webshop Zalando
  4. Bekijk het plaatje van het model die het item draagt goed
  5. Lees de omschrijving van het item goed door

Hoe valt Mango dames kleding?

Dames kleding van Mango valt klein tot normaal uit. De T-shirts en blouses vallen over het algemeen redelijk normaal uit. Daardoor kun je in de meeste gevallen het beste je eigen maat bestellen wanneer je een T-shirt of blouse bestelt. De broeken en jurken van het merk vallen daarentegen meestal wat kleiner uit. Vooral wanneer je niet houdt van strakke broeken en jurken is het verstandig om een maat groter te bestellen. Bij twijfel is het slim om de maathulp op de webshop van Mango te checken.

Hoe valt Mango kinderkleding?

Kinderkleding van Mango valt klein uit. Het is daarom aan te raden om altijd ten minste één maat groter te bestellen wanneer je online kleding bestelt voor je kind bij het merk. Of je het beste één of meerdere maten groter kunt bestellen, hangt van het item af. Kinderen groeien snel, dus als je een item koopt om direct te dragen dan is één maat meestal voldoende. Koop je een item om te dragen in de winter terwijl het nog zomer is dan is het aan te raden om twee of meerdere maten groter te bestellen. Prettig is dat ook voor de meeste kinderitems een handige maathulp beschikbaar is op de webshop van Mango.

Hoe valt Mango heren kleding?

Herenkleding van Mango valt over het algemeen redelijk klein uit. Daarom is het vrijwel altijd verstandig om een maat groter te bestellen tenzij je houdt van precies passende kleding. Wanneer je twijfelt over welke maat je het beste kunt bestellen check dan de maathulp op de webshop van Mango.

Hoe vallen Mango schoenen?

Naast kleding heeft het merk ook veel verschillende soorten schoenen in het assortiment zoals pumps, loafers, sandalen en hakken. De schoenen van Mango vallen erg wisselend uit. Sommige modellen vallen namelijk klein uit waardoor je het beste een maat groter kunt bestellen. Andere modellen vallen daarentegen juist groot uit waardoor je het beste een maat kleiner kunt bestellen. Door de wisselende maatvoering is het aan te raden om altijd de maatwijzer te checken op de webshop van Mango. Hierin staat welke maat het meest geschikt is per voetlengte.

Hoe valt Mango badkleding?

Ook voor badkleding kun je terecht bij Mango. Het merk heeft namelijk bikini’s, badpakken en zwembroeken in het assortiment. Badkleding van Mango valt over het algemeen normaal uit waardoor je meestal gewoon je eigen maat kunt kiezen wanneer je een nieuwe bikini, badpak of zwembroek bestelt. Voor de badkleding van het merk is een uitgebreide maatwijzer beschikbaar op de webshop van Mango. Hierin staat aangegeven welke maat je het beste kunt bestellen afhankelijk van onder andere je borstomtrek, tailleomtrek en heupomtrek.