vrouw met Hunkemöller bikini

De zomer komt er weer aan en dat betekent hoogstwaarschijnlijk ook dat het weer tijd is om een nieuwe bikini te kopen. In 2020 heeft Hunkemöller weer super leuke nieuwe bikini collecties. De badmode collectie van Hunkemöller is dit jaar erg kleurrijk en divers. Ook tof om te weten is dat er al verschillende bikini’s zijn toegevoegd aan de Hunkemöller Sale!

Hunkemöller bikini sale

Uiteraard wil je natuurlijk voor de dag komen in een modieuze bikini. Gelukkig ben je hiervoor bij Hunkemöller aan het juiste adres. Daarnaast wil je die bikini kopen voor een leuke prijs. Ook dan heb je geluk, want in de Hunkemöller Sale zijn verschillende mooie bikini’s te vinden. Bikini’s in de Sale zijn meestal erg goedkoop, waardoor je voordeliger kan shoppen.

Welke soorten bikini’s verkoopt Hunkemöller?

De bikini collectie van Hunkemöller is erg divers. Dit is erg fijn, want hierdoor is er voor ieder wat wils ongeacht je lichaamsfiguur of voorkeuren. De verschillende soorten bikini’s in de collecties zijn:

 • Haltertop
 • Bandeautop
 • High necktop
 • Beugeltop
 • Triangeltop
 • Normaal bikinibroekje
 • Hoog bikinibroekje
 • High leg bikinibroekje
 • Laag bikinibroekje 

Hunkemöller bikini’s 2020

Zoals aangegeven is de bikini collectie erg divers. Hierdoor heb je veel te kiezen qua stijlen en kleuren. Voor elke vrouw heeft Hunkemöller een bikini die bij haar past, want Hunkemöller zet zich in voor alle lichaamsfiguren.

Hunkemöller werkt graag samen met powervrouwen. Dit jaar heeft curvy topmodel Danielle van Grondelle bijvoorbeeld een eigen bikinilijn bij Hunkemöller. Ook influencer Vivian Hoorn heeft een swimwear collectie samengesteld.

Voordelen Hunkemöller bikini’s

 1. Veel vrouwen zijn erg tevreden over de kwaliteit
 2. De collectie is erg divers
 3. Voor elk lichaamsfiguur zijn er bikini’s te koop
 4. Van veel bikini’s kun je de top en het broekje los van elkaar kopen (mocht je verschillende maten nodig hebben of willen mixen, is dit erg fijn)
 5. Er zijn geregeld bikini’s in de Hunkemöller Sale

Hunkemöller badmode collectie 2020

Naast bikini’s kan je natuurlijk ook ander soort badmode verkrijgen bij Hunkemöller. Denk bijvoorbeeld aan badpakken en tankini’s. Daarnaast heb je voor een dagje zwemmen of zonnen nog meer nodig en ook hiervoor kun je terecht bij Hunkemöller. Ook de leukste pareo’s, slippers, tunieken, enzovoorts vind je er namelijk. 

Online bestellen bij Hunkemöller

Het bestellen van je nieuwe bikini van Hunkemöller kan erg eenvoudig online. Op de website van Hunkemöller kan je de badmode eenvoudig terugvinden. Wanneer je online bestelt en je bestelling laat bezorgen in een winkel van Hunkemöller is dit gratis. Wil je je bestelling liever thuis laten bezorgen? Dat kost per bestelling 4.90 euro. Past de bikini niet? Retourneren is geheel gratis. 

Conclusie

Enthousiast geworden over de Hunkemöller bikini’s van dit jaar? Bestellen kan dus heel eenvoudig via de website van Hunkemöller. Ook kan je terecht in een van de shops wanneer je de bikini voor aankoop graag gepast wil hebben.

Verder lezen