Verkopen via united Wardrobe

United Wardrobe is eind 2020 overgenomen door Vinted

Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord: united wardrobe (UW). Het is een online platform waarop je tweedehands mode items kan kopen en verkopen. Er wordt voornamelijk gehandeld in kleding, maar je kan er ook terecht voor sierraden, cosmetica, schoenen, tassen en andere accessoires. Door tweedehands producten te kopen, ben je ten eerste minder geld kwijt en ten tweede is het beter voor het milieu. In dit artikel lees je hoe je kleding en accessoires kan kopen en verkopen via United Wardrobe.

Verkopen via united wardrobe

Wanneer je graag wat wil verdienen aan jouw gedragen items kun je starten met het verkopen op united wardrobe. Het is erg eenvoudig en is het gemakkelijkste met de gratis app. Wanneer je iets wil verkopen, voeg je een product toe aan jouw virtuele kledingkast. Na het invullen van de product omschrijving staat jouw product op UW en kunnen gebruikers jouw product bestellen. Wanneer iemand jouw product gekocht heeft, krijg je hier een melding van en moet je het product verzenden. Als jouw producten aangekomen en goedgekeurd zijn door de koper krijg je het geld overgemaakt.

Tips voor het sneller verkopen via united wardrobe

Wil je graag zo snel mogelijk kleding verkopen via United Wardrobe? Er zijn een aantal manieren om jouw kleding en accessoires sneller te verkopen.

  • Verkoop kleding en accessoires die in goede staat zijn
  • Deel jouw virtuele kledingkast op social media kanalen
  • Verzamel positieve reviews, zodat potentiële klanten zien dat je een betrouwbare verkoper bent
  • Verzamel veel volgers, want alle volgers krijgen een melding wanneer jij een nieuw product plaatst
  • Zorg voor een goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Zet producten in de United Wardrobe outlet

Kopen via united wardrobe

Producten kopen via united wardrobe is leuk en makkelijk. Er staan namelijk super veel producten te koop en bestellen gaat net zo gemakkelijk als bestellen bij een normale webshop. Je kan namelijk producten zoeken of gewoon scrollen tussen alle producten die op UW staan. Wanneer je iets koopt, betaal je eerst aan UW. Pas als jij het product in goede staat hebt ontvangen, krijgt de verkoper het geld.

Tips voor het voordelig kopen van tweedehands kleding via United Wardrobe

Uiteraard wil je een goed product kopen met een goede prijs bij een betrouwbare en aardige verkoper, maar hoe doe je dat?

  • Lees de reviews om achter de betrouwbaarheid van de verkoper te komen
  • Koop producten uit de UW outlet, want die zijn afgeprijsd
  • Gebruik het shoptegoed wanneer je die in de app gekregen hebt
  • Hou de acties van UW in de gaten, want soms hoef je bijvoorbeeld geen administratiekosten te betalen

Wat is de United Wardrobe outlet?

In de United Wardrobe outlet kunnen verkopers hun producten laten uitlichten in ruil voor het geven van korting. Alle producten in de UW outlet hebben een korting tussen de 50% en de 80%, super veel dus. Producten in de UW outlet hebben 25% kans meer om verkocht te worden. Voor kopers is het voordelig dat de producten zijn afgeprijsd.

Hoe krijg je shoptegoed?

Wanneer je een vriendin, vriend of familielid uitnodigt via een speciale link op jouw account om ook lid te worden, krijg je €5,00 shoptegoed als deze persoon daadwerkelijk iets koopt. Het is dus zeker de moeite waard om het online platform aan te raden bij anderen en ze te laten aanmelden via jouw link. Daarnaast zijn er soms ook acties waardoor je shoptegoed kan krijgen, maar daar krijg je altijd een melding van

Conclusie

Je kan tweedehands kleding en accessoires verkopen en kopen via de website. Hopelijk helpen de bovenstaande tips je om tweedehands kleding sneller te kunnen verkopen en voordeliger te kunnen aankopen.