Beautynezz

Elke week een kijkje nemen in de kledingkast van een bekend persoon? Deze week bekijken we de kledingstijl van Joy, beter bekend als Beautynezz. Joy is bekend geworden door haar Youtubekanaal en is daarnaast erg actief op Instagram. Joy is erg modieus en volgt daarom ook een modeopleiding. In dit artikel lees je alles over de te gekke kledingstijl van Joy.

Kledingstijl van Beautynezz

De kledingstijl van Joy is te omschrijven als vrouwelijk, divers, uniek en kleurrijk. Joy houdt heel erg van jurkjes, flared broeken en printjes. Daarnaast draagt Joy ook stoere items zoals een leren broek of toffe sneakers. Doordat Joy veel stijlen met elkaar afwisselt, is haar kledingstijl erg divers en zal ze je daarom steeds weer verassen. Ook is haar kledingstijl erg divers doordat ze items van verschillende merken en winkels met elkaar combineert.

Welke merken draagt Joy graag?

Joy draagt kleding van veel verschillende merken. Daarnaast maakt ze soms zelfs haar eigen kleding, hoe leuk! De merken en winkels waar Joy graag shopt, zijn:

 • Zara
 • Loavies
 • Nike
 • Nik&Nik
 • Tommy Hilfiger
 • NA-KD
 • Missguided

Met deze tips creëer je net zo’n toffe outfits als Joy

Wanneer je de outfits van Joy bekijkt, zie je dat er veel zorg aan besteed is en dat Joy een goed gevoel voor mode heeft. Hieronder staan een aantal tips die je kunnen helpen om net zo’n leuke outfits als Beautynezz in elkaar te zetten:

 1. Combineer een item met een printje met een wat rustiger item, zodat je outfit goed in balans blijft
 2. Accessoires zoals tasjes, scrunchies, sieraden en zonnebrillen kunnen je outfit helemaal af maken
 3. Combineer items van verschillende merken met elkaar voor een leuk effect
 4. Unieke schoenen kunnen je outfit net wat bijzonderder maken
 5. Ga net als Joy voor kleurrijke items om een vrolijke outfit te creëren

5 looks van Joy

 1. Stoere look

2. Travel look

3. Party look

4. Casual look

5. Summer look

Conclusie: Kledingstijl van Beautynezz

Geïnspireerd geraakt door de kledingstijl van Beautynezz? Items in de stijl van Joy zijn te koop bij verschillende (web)winkels, dus het is mogelijk om te shoppen in Joy’s stijl en de mooiste creaties te creëren.

Wat vind jij van de kledingstijl van Joy?

Nog meer inspiratie opdoen?