Outfit van Nada Merrachi

Elke week een kijkje nemen in de kledingkast van een bekend persoon? Deze week bekijken we de kledingstijl van Nada Merrachi. Nada Merrachi kun je kennen van Instagram of YouTube. Op Instagram heeft Nada meer dan 170.000 volgers en plaatst ze foto’s van haar leven. Ook op YouTube is Nada actief. Ze heeft een eigen YouTube kanaal met meer dan 60.000 volgers en daarnaast is ze te zien op het YouTube kanaal Spot On. In elke video of post draagt Nada de mooiste outfits. Laat je inspireren door Nada’s unieke kledingstijl.

Nada’s kledingstijl

Nada combineert over het algemeen vaak chique, klassieke en vrouwelijke kledingitems met enkele fashion statements waardoor de outfits een unieke touch krijgen. Nada combineert haar kleding items op zo’n manier dat alle kleuren goed op elkaar aansluiten. In de basis draagt Nada vaak zwarte items of items met lichte tinten om deze items vervolgens met een felle kleur te combineren, waardoor de items met de felle kleur er echt uitspringen. Om de looks die Nada draagt helemaal af te maken, draagt ze vrijwel altijd verschillende accessoires zoals sieraden, tassen en zonnebrillen. 

Welke merken draagt Nada Merrachi

Nada houdt van veel verschillende merken en koopt haar kleding in verschillende winkels. Ook binnen een bepaalde look durft ze te mixen met items van verschillende merken. Merken en items van winkels waar Nada vaak in te zien is, zijn:

 • Primark 
 • H&M
 • Pull&Bear
 • NA-KD
 • Zara
 • Chiquelle
 • My Jewellery
 • Boohoo

Tips om te stylen á la Nada

 1. Combineer items met rustige kleuren zoals zwart en beige met één statement item in een felle kleur
 2. Nada heeft heel veel verschillende schoenen, zodat ze bij elke outfit een geschikt paar in de kast heeft staan
 3. De juiste accessoires maken een toffe outfit een outfit waardoor anderen nog eens omkijken
 4. Items kunnen in verschillende outfits heel anders ogen, dus probeer items telkens weer te combineren met andere kledingstukken om telkens nieuwe looks te creëren 
 5. Met een mooie riem kan je jouw taille benadrukken, waardoor de outfit erg vrouwelijk wordt

Top 5 mooiste outfits van Nada Merrachi

5. Chique look

https://www.instagram.com/p/B58aqq-l6qN/

4. Sportieve look

https://www.instagram.com/p/B5vlaq8lvE2/

3. Holiday look

https://www.instagram.com/p/CDZdT1zlEN1/

2. Zomerse look

https://www.instagram.com/p/Bz00OhcCwsB/

1. Denim look

https://www.instagram.com/p/B0We5mfIKHu/

Wil jij net zo stylish voor de dag komen als Nada? Je hebt geluk, want de meeste items van Nada zijn te koop in winkels en webwinkels in Nederland.

Wat vind jij van de kledingstijl van Nada ?