Hunkemöller studentenkorting

Als je student bent dan heb je bij veel winkels de mogelijkheid om voordeliger te shoppen door middel van studentenkorting. Ook Hunkemoller biedt studenten 10% studentenkorting waardoor je veel geld kan besparen op de mooiste lingerie, sport- en nachtkleding. In dit artikel lees je aan welke voorwaarden je moet voldoen om gebruik te maken van deze geweldige korting.

Hunkemöller studentenkorting

Veel studenten hebben het krap en daarom bieden veel winkels en webshops speciale kortingen die alleen voor studenten geldig zijn. Ook Hunkemoller biedt studenten studentenkorting en de hoogte van de korting die studenten ontvangen is 10%. Hiermee kunnen studenten hun gehele studentenperiode goedkoper shoppen bij Hunkemöller. Het registreren is zeer eenvoudig.

Registreren studentenkorting Hunkemöller 

Om gebruik te maken van de studentenkorting die Hunkemöller biedt aan studenten hoef je eigenlijk helemaal niets te doen. Registreren voor de korting is niet nodig. Het enigste wat je moet doen, is je studentenkaart meenemen naar de winkel en tonen aan de kassa.

Studentenkorting Hunkemöller voorwaarden

Aan het gebruik van de studentenkorting zitten enkele voorwaarden. Ten eerste is de korting enkel geldig in de winkel van Hunkemöller, dus wanneer je iets besteld in de webshop kan je geen gebruik maken van de 10% korting. Daarnaast is het verplicht om een memberkaart van Hunkemöller te hebben en deze kaart kan je gratis aanvragen in de winkel.

Manieren om nog meer geld te besparen bij Hunkemöller 

Wat erg fijn is, is dat de 10% studentenkorting gebruikt kan worden in combinatie met andere acties. Hierdoor kan je bedrag aan korting ver oplopen. Manieren om nog meer geld te besparen, zijn:

  • Meldt je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en aanbiedingen
  • Koop items tijdens de sale
  • Gebruik een kortingscode, vind de beste Kortingscodes hierHunkemöller 

Hunkemöller is een grote winkelketen met veel winkels in Nederland. Je kunt er terecht voor lingerie, badmode, nachtkleding, sportoutfits en meer. Geregeld werkt Hunkemöller samen met bekende Nederlanders zoals Doutzen Kroes en Nina Warink. Tot slot zijn alle items die te koop zijn van goede kwaliteit en in de laatste trend. 

Conclusie: Hunkemöller studentenkorting

Als student is het erg voordelig om kleding te shoppen bij Hunkemöller wanneer je gebruik maakt van de 10% studentenkorting. Registreren is niet nodig, het enige wat je moet doen is je studentenkaart niet vergeten mee ten nemen wanneer je gaat shoppen. Super fijn is het feit dat de studentenkorting geldig is in combinaties met andere acties.

Andere winkels met studentenkorting