padelracket

Op zoek naar een goede padelracket aanbieding? Op deze pagina vind je alle lopende aanbiedingen overzichtelijk op een rij. Verder lees je meer over enkele bekende merken met rackets voor padellers in het assortiment. Tot slot lees je over de voordeligste aanbieders en worden een aantal veelgestelde vragen beantwoord.

Scoor de beste padelracket deals van dit moment:

De beste aanbiedingen bij padeldirect

De beste aanbiedingen bij Bol.com

Padelracket aanbieding

De populariteit van padel blijft maar stijgen. Steeds meer mensen spelen padel en daarom is het aanbod qua rackets ook enorm toegenomen. Voor een goed padelracket betaal je zeker een aantal tientjes waardoor het mooi meegenomen is als je een goede deal mee kunt pakken. Door een goede aanbieding te scoren, kun je namelijk flink wat euro’s besparen waardoor je voordeliger uit bent.

Dunlop padelracket aanbieding

Dunlop heeft een groot assortiment op het gebied van padelrackets. De rackets van het merk worden gemaakt van kwalitatief goede materialen waardoor ze erg lang mee gaan. Daarnaast bieden de rackets een goede balans tussen controle en kracht waardoor zowel gevorderde als beginnende padellers er gebruik van kunnen maken. Het Pure Aero Padel racket van het merk Dunlop is erg geliefd. Het racket is super licht, weegt slechts 365 gram en heeft veel slagkracht doordat het is gemaakt van koolstofvezelcomposiet.

Head padelracket aanbieding

Het merk Head heeft een groot assortiment voor diverse racket sporten zoals tennis, badminton, padel en squash. De padel rackets van Head staan bekend om hun goede kwaliteit. De rackets worden gemaakt van verschillende materialen zoals glasvezels en koolstofvezels waardoor er een optimale balans is tussen flexibiliteit en slagkracht. Sommige modellen van Head beschikken over een speciale technologie waardoor de schok die een padeller voelt tijdens het slaan van een bal sterk verminderd wordt. Head biedt producten aan voor zowel professionele als recreatieve spelers.

Adidas padelracket aanbieding

Adidas is een bekend sportmerk. Het merk heeft sportkleding en -accessoires voor diverse soorten sporters in het assortiment. Ook voor professionele en recreatieve padellers heeft Adidas een uitgebreid assortiment. De rackets van het merk worden gemaakt van kwalitatief goede materialen zoals glasvezel en carbon fiber. Prettig is dat veel modellen van Adidas zijn uitgerust met een trillingsdempende technologie waardoor je racket minder trilt na het slaan van de bal.

Andere merken

Naast Dunlop en Head zijn er uiteraard nog veel andere merken met rackets voor padellers in het assortiment. Hieronder staan enkele andere bekende merken op rij:

 • Bullpadel
 • Wilson
 • Adwalker
 • Nox
 • K-Swiss
 • StarVie
 • NoPeak

Waar moet je op letten als je een padel racket koopt?

Als je een nieuw racket gaat aanschaffen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hieronder staan de belangrijkste aandachtspunten op een rij:

 • Gewicht: Gemiddeld genomen wegen de rackets tussen de 275 en 350 gram. Met een zwaar model heb je veel slagkracht, maar minder controle. Lichte modellen zijn makkelijker te hanteren, maar bieden minder slagkracht
 • Merk: Er is keuze uit diverse merken. Ieder merk heeft weer andere modellen in het assortiment
 • Materiaal: Rackets kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Modellen gemaakt met koolstofvezels zijn over het algemeen stijver en duurzamer, maar wel wat duurder. Modellen gemaakt met glasvezel zijn makkelijker te hanteren en goedkoper
 • Grootte: Sommige modellen hebben een groot oppervlak waardoor de sweet spot erg groot is. Modellen met een klein oppervlak bieden minder slagkracht, maar daarentegen wel meer controle
 • Greep: Padelrackets zijn verkrijgbaar met verschillende greep groottes. Mensen met grotere handen hebben baat bij een model met een grotere greep.

Wat is padel?

Padel lijkt enigszins op tennis, maar is wel degelijk zeer anders. Padel wordt gespeeld op een veel kleinere baan en heeft glaswanden rondom de baan. De spelregels zijn een stuk makkelijk en het spel gaat sneller. Daarnaast is padel een teamsport aangezien het gespeeld wordt in duo’s. Dit betekent dat een potje padel gespeeld wordt met vier spelers.

Wat is het verschil tussen padel en tennis?

Padel en tennis zijn twee verschillende sporten. Beide sporten verschillen op meerdere vlakken van elkaar. Ten eerste wordt padel gespeeld op een veel kleinere baan die omgeven is door glaswanden. Ten tweede is een tennisbal zwaarder en groter dan een padelbal. Ten derde zijn de rackets van beide sporten anders. Tennisrackets zijn namelijk meer open en kleiner. Tot slot kennen beide sporten andere spelregels.

Waar kun je padellen in Nederland?

Doordat de populariteit van padel sterk toeneemt, is het op steeds meer plekken mogelijk om een potje padel te spelen. Veel bestaande tennisclubs investeren namelijk in de aanleg van padelbanen. Daarnaast worden er steeds meer padelclubs geopend. Er zijn zowel outdoorbanen als indoorbanen door heel Nederland waar je kunt spelen.

Waar padelracket kopen?

Het kopen van een nieuw racket kun je doen bij diverse webshops. Drie bekende webshops zijn onder andere Padeldirect.nl, Decathlon en Bol.com. Alle drie de webshops hebben een groot en divers assortiment waardoor er zeker een geschikt model voor jou te koop is.

Conclusie

Als padeller heb je veel keuze qua verschillende rackets. Hierdoor is er zeker een geschikt model voor jou te vinden. Een nieuw padelracket kopen, doe je uiteraard het meest voordelig als je een goede deal mee kunt pakken. Check daarom deze pagina voor een actueel overzocht van de beste padelracket aanbiedingen van dit moment.