Benieuwd naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe vallen UGGs?’ Wanneer je online kleding en/of schoenen bestelt, kan het best lastig zijn om te bepalen welke maat je het beste kunt kiezen. Daarom lees je op deze pagina alles over de maatvoering van de classic UGGs. Daarnaast vind je ook meer informatie over hoe de andere schoenen en kledingitems van het bekende merk vallen.

Hoe vallen UGGs?

UGGs vallen over het algemeen normaal. Hierdoor kun je het beste gewoon je eigen maat kiezen wanneer je nieuwe classic UGGs bestelt. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt, is het aan te raden om altijd even de maattabel te bekijken. De maattabel wordt bij ieder item gepresenteerd op de website van het merk.

Hoe vallen UGGs classic mini?

Naast de klassieke laarsjes zijn er nu ook UGGs classic mini. Deze mini laarsjes zijn minder hoog en daardoor subtieler en draagbaarder. UGGs classic mini vallen normaal, maar lopen wel een beetje uit. Op het begin kan je eigen maat wat strak aanvoelen, maar naar verloop van tijd zal er meer ruimte ontstaan doordat het wol platter wordt door het lopen. Om de juiste keuze te maken qua maat is het altijd aan te raden om even de maattabel te bekijken voordat je een maat kiest.

5 tips om de juiste maat te bestellen

Het is best lastig om de juiste maat te bestellen wanneer je online aan het winkelen bent. Maak daarom gebruik van de volgende 5 tips om de juiste maat te kiezen.

  1. Maak gebruik van de maattabel die bij ieder item wordt getoond
  2. Bekijk de product foto’s goed om te zien hoe het item valt
  3. Check welke maat je hebt van vergelijkbare items
  4. Lees de productinformatie die bij ieder item wordt getoond
  5. Check welke maat je hebt van andere items van het merk

Lopen UGGs uit?

De classic UGGS kunnen op het begin wat strak zitten. Door het dragen wordt het wol aan de binnenkant platter waardoor de laarsjes naar verloop van tijd ruimer vallen. UGGs loop je daardoor een klein beetje uit. Wanneer je nieuwe UGGs koopt, is het dus niet erg als ze nog een klein beetje strak zitten.

Hoe vallen UGG jassen?

Naast de bekende laarsjes verkoopt het merk UGG ook comfortabele jassen. De jassen van het merk vallen normaal waardoor het vaak de beste keuze is om gewoon je eigen kledingmaat te bestellen. Vind je het fijn dat je jas niet strak aangesloten zit dan is het slim om een maat groter te bestellen. Om er zeker van te zijn dat je niet een te grote of kleine maat bestelt, kun je het beste altijd even kijken naar de maattabel die bij ieder item gepresenteerd wordt op de website van het merk.

Hoe valt UGG kleding?

Het merk UGG heeft een groot assortiment op het gebied van lounge wear, pyjama’s, badjassen en truien. Wanneer je kleding van het merk bestelt, is het aan te raden om je eigen maat te kiezen. De meeste kleding van UGG valt namelijk op maat en valt daardoor niet groter of kleiner in vergelijking met vergelijkbare items van andere merken. Net als voor de klassieke laarsjes en jassen zijn er ook maattabellen beschikbaar voor de kleding van het merk, dus wanneer je twijfelt over de juiste maat kun je altijd de maattabel even checken.

Hoe vallen UGGs voor kinderen?

UGGs voor kinderen in kleine maten vallen over het algemeen normaal. Echter, de grote maten voor kinderen vallen meestal wat ruimer dan normaal. Voor jonge kinderen is het daardoor meestal het beste om gewoon de eigen schoenmaat te bestellen. Voor oudere kinderen is het vaak de beste keuze om een maat kleiner te bestellen. Net als voor de items voor volwassenen zijn er ook maattabellen voor de items voor kinderen. Wanneer je twijfelt over de correcte maat kun je daarom altijd even de maattabel checken.

Ook benieuwd hoe Nikes vallen? Lees het hier