Affiliate disclosure

Yes Girl neemt deel aan verschillende partnermarketingprogramma’s, wat betekent dat we commissies kunnen verdienen van in aanmerking komende aankopen die worden gedaan via links op onze website. Als partner kunnen we vergoeding ontvangen voor het promoten en linken naar producten of diensten van onze partnerpartners.

Wat is Partnermarketing?

Partnermarketing is een marketingovereenkomst tussen een eigenaar van een website (de partner) en een bedrijf of handelaar (de partnerpartner). Wanneer je op een partnerlink op onze website klikt en een aankoop doet op de website van de partnerpartner, kunnen we een commissie verdienen of andere vergoeding ontvangen voor het genereren van verkeer en verkopen naar die website.

Hoe Werken Partnerlinks?

Wanneer je op een partnerlink op onze website klikt, wordt er een trackingcookie op je apparaat geplaatst. Deze cookie helpt de partnerpartner te herkennen dat je via onze website bent doorverwezen. De partnerpartner gebruikt deze informatie om de verwijzing aan ons toe te schrijven en ons de potentiƫle commissie te verschaffen.

Openbaarmaking van Partnerlinks

We hechten veel waarde aan transparantie en willen vermelden dat sommige van de links op onze website partnerlinks zijn. We duiden deze links aan door deze te markeren in het roze. Deze roze markering dient als een duidelijke indicatie dat we een commissie of vergoeding kunnen verdienen voor jouw aankoop via de verstrekte link.

Partnerrelatie

De inhoud, beoordelingen en aanbevelingen op onze website zijn gebaseerd op onze eerlijke meningen en ervaringen. We promoten alleen producten of diensten waarvan we geloven dat ze gunstig zullen zijn voor onze gebruikers. Onze partnerrelaties hebben geen invloed op de inhoud die we produceren, en we streven er altijd naar om nauwkeurige en onbevooroordeelde informatie te verstrekken.

Jouw Ondersteuning

Door onze website te gebruiken en op partnerlinks te klikken, steun je ons in onze inspanningen om onze inhoud en diensten te behouden en te verbeteren. De commissies die we verdienen helpen de kosten van het runnen en beheren van de website te dekken en stellen ons in staat waardevolle inhoud aan ons publiek te blijven aanbieden.

Conclusie

We waarderen jouw vertrouwen en zijn toegewijd aan het bieden van waardevolle inhoud en aanbevelingen. Als je vragen hebt over onze partnerrelaties of meer informatie wilt over een specifieke partnerlink, neem dan contact met ons op via yesgirl.contact@gmail.com.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze gemeenschap en ons ondersteunt door middel van jouw interacties en aankopen.