Yvonne Coldeweijer

Inmiddels is Yvies Closet overgenomen

Hoe leuk!, Yvonne Coldeweijer is haar eigen kleding webshop gestart. Na het succes van haar eigen sieradenlabel Stardust Musthaves, dus nu ook kleding. Yvonnes nieuwe website heet Yvies Closet.

Life of Yvonne

Yvonne is een alleskunner. Ze kan goed zingen, heeft in meerdere musicals gespeeld, heeft veel volgers Instagram en veel abonnees op YouTube. Ook zou je Yvonne kunnen kennen van ‘Wie is de mol’ waar ze in 2017 aan mee deed. Daarnaast is Yvonne ook nog een succesvolle Girlboss. Al een tijdje heeft ze haar eigen sieradenlijn genaamd Stardust Musthaves en nu heeft ze dus een nieuwe webshop waar ze kleding verkoopt.

https://www.instagram.com/p/Bzn2eLlImly/

Stijl kleding Yvies Closet

Als je Yvonne Coldeweijer volgt op instagram of op YouTube zul je merken dat de kleding op de webshop erg overeenkomt met haar eigen kledingstijl. De meeste kledingstukken zijn in de kleuren lichtroze, wit of zwart. Daarnaast verkoopt ze ook veel denim en kanten kledingstukken. Yvonne heeft ook heel goed de balans gevonden in schattige en stoere kledingstukken, dus zo is er voor ieder wat wil.

Prijzen in de webshop

Wat erg prettig is, is dat de kleding op Yvies Closet niet erg duur is. De prijzen zijn vergelijkbaar met grote winkelketens zoals Zara en de Sting. Daarnaast deelt Yvonnen op social media regelmatig kortingscodes die je kan gebruiken tijdens het shoppen.

Gratis bezorging bij Yvies Closet

Wanneer je iets besteld bij Yvies closet kan je gebruik maken van de gratis bezorging. Jouw bestelde items worden als brievenbuspakket verpakt en verzonden via PostNL. Als alles goed gaat met de bezorging ontvang je jouw pakket binnen 1 tot 2 dagen. Wat ook erg fijn is dat je jouw pakket kan volgen met een track en trace code die je middels een e-mail ontvangt.

Retourneren

Als je iets wilt retourneren, moet je dit zelf betalen. Het is aan te raden om jouw pakket te verzenden met een track en trace code, want zo heb je meer zekerheid dat jouw pakket daadwerkelijk terug aankomt in Amsterdam. Het kantoor is namelijk in Amsterdam, de woonplaats van Yvonne, gevestigd.

Betaalmogelijkheden

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden bij Yvies Closet.

  • iDeal
  • Paypal
  • Bancontact/Mister Cash
  • Credit Card
  • Bankoverschrijving

Website Yvies Closet

Een kijkje nemen op de webshop van Yvonne Coldeweijer is dus zeker een aanrader.

Yvies Closet