bullet journal

Op zoek naar een goede bullet journal aanbieding? Op deze pagina vind je een overzicht van de beste deals van dit moment. Verder lees je meer over enkele populaire bullet journals waardoor je een goede keuze kunt maken. Tot slot worden er enkele veelgestelde vragen beantwoord.

De beste bullet journal aanbiedingen van dit moment

De beste aanbiedingen bij Bol.com

De beste aanbiedingen bij HEMA

Mus Bullet Journal aanbieding

Mus is een bekend merk met diverse soorten bullet journals in het assortiment. De notitieboeken hebben mooie kaften waardoor er zeker een geschikt model voor jou te vinden is. Het papier van de journals is super sterk en drukt daarom niet door. Hierdoor kun je zelfs met verf aan de slag. Ook prettig is het dat de notitieboeken veel pagina’s hebben waardoor je lange tijd vooruit kunt.

Leuchtturm1917 aanbieding

Het merk Leuchtterm1917 heeft diverse bullet journals in het assortiment. De hardcover notitieboeken blijven goed openliggen waardoor je op een prettige wijze kunt schrijven en tekenen. Het papier van het notitieboek is erg stevig waardoor de inkt minimaal doordrukt. De journals zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd iets voor jou tussen zit.

CreaChick Bullet Journal

CreaChick is is een bekend kanaal op Youtube. Op het account maakt Maris veel verschillende soorten video’s die gericht zijn op creatieve activiteiten. Naast video’s biedt Maris ook diverse producten aan waaronder bullet journals. De Creachick notitieboeken hebben kleurrijke kaften en zijn makkelijk te gebruiken. De notitieboeken zijn van goede kwaliteit en gaan daarom lang mee.

Bullet journals van andere merken

Naast bovenstaande merken zijn er nog diverse andere merken die de veelzijdige notitieboeken in het assortiment hebben. Denk bijvoorbeeld aan merken en winkels zoals Hema, Action en Sostrene Grene. Als je een nieuwe journal aanschaft, is het altijd slim om te checken of het papier dik is. Wanneer het notitieboek dun papier heeft drukt de inkt namelijk door.

Wat is een bullet journal?

Een bullet journal is een notitieboek met kleine puntjes. Het boek kan voor veel verschillende activiteiten gebruikt worden. Je kunt onder andere schrijven, plannen, tekenen en knutselen in het notitieboek. Doordat een bullet journal enkel puntjes heeft voorgedrukt, kun je het hele notieboek inrichten naar persoonlijk inzicht.

Voordelen bullet journal

Het gebruiken van een bullet journal is er voordelig. Hieronder staan de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Je kunt het notitieboek helemaal zelf inrichten
  • Je kunt super veel verschillende dingen noteren in een bullet journal waaronder ideeën, afspraken, planningen of gedachtes
  • Je bent op een creatieve manier bezig
  • Je krijgt meer overzicht doordat alles in één notitieboek staat

Bullet journal ideeën

Wanneer je op zoek bent naar pagina-ideeën is het slim om Youtube er bij te pakken. Op Youtube staan namelijk honderden video’s met inspiratie voor pagina’s. Door deze video’s te bekijken kun je veel inspiratie op doen.

Waar bullet journal kopen?

Het kopen van een nieuwe bullet journal kun je doen bij verschillende aanbieders. Een aantal bekende aanbieders waar je de notitieboeken kunt aanschaffen zijn Bol.com, Hema en Amazon. Door het grote aanbod is het regelmatig mogelijk om een goede actie of korting mee te pakken.

Conclusie

Wanneer je wil starten met journalen of als je oude journal vol zit, is het aan te raden om een nieuw notitieboek met puntjes aan te schaffen. De notitieboeken zijn te koop bij diverse aanbieders. Het is uiteraard slim om gebruik te maken van een goede bullet journal aanbieding zodat je niet te veel betaald. Check daarom deze pagina voor een actueel overzicht van de beste deals.