TikTok logo

Ben jij een actieve TikTokker en benieuwd naar kledingtips om je TikTok outfit naar een hoger niveau te tillen? We delen de beste TikTok fashion hacks met je in dit artikel. Uiteraard kan je de kleding ook in het normale leven dragen 🙂

Tip 1: Kies een kleurrijke TikTok outfit

Kleurrijke outfits doen het vaak goed op TikTok. Binnen een paar seconden bepaald iemand namelijk om je video af te kijken of juist niet. Naast een pakkende tekst en de omgeving is ook je kleding een manier om kijkers te laten blijven kijken naar je video’s. Kleurrijke kledingstukken trekken namelijk de aandacht.

Tip 2: Sportieve TikTok outfits

Veel TikTokkers dragen geregeld sportkleding in hun TikTok. Denk aan joggingpakken en sweaters. Sportieve outfits zijn zowel casual, maar tegenwoordig ook erg modieus. Daarnaast zit het ook erg fijn, wanneer je bijvoorbeeld honderd keer opnieuw hetzelfde dansje probeert op te nemen.

Tip 3: Stem je TikTok outfit af op je video

Om je video meer kracht te geven, is het slim om je outfit goed af te stemmen op je video. Doe je bijvoorbeeld een stoere urban dans dan past daar uiteraard ook een wat stoerdere outfit bij. Bij een heel vrouwelijke dans past een jurkje of blouse waarschijnlijk beter.

@charlidamelio

 

♬ Cannibal X Whats My Name X Savage – rapidsongs

Tip 4. Kijk af bij de grote TikTokkers

Een slimme manier om er snel achter te komen wat de trends op mode gebied zijn op TikTok is het kijken naar populaire en grote TikTokkers. Veel grote Tiktokkers zorgen namelijk voor de nieuwe trends op de app omdat ze zoveel invloed hebben vanwege hun grote aantallen volgers. Voorbeelden van grote en bekende TikTokkers zijn @Charlidamelio, @addisonre, @luara, @lisaandlena en @lorengray.

Waar kan ik een TikTok outfit kopen?

Uiteraard ben je op TikTok vrij om te dragen wat je zelf wil. Dit betekent dat je in letterlijk elke kledingwinkel een outfit kan kopen. Wel zijn er een aantal leuke kleding webshops die aan te raden zijn, omdat er items verkocht worden die populair zijn op TikTok. 

  • NA-KD
  • Only
  • MostWanted
  • ComeGetFashion
  • America Today

Voor de echte fans: TikTok merchandise

Veel grote Tiktokkers hebben eigen merchandise op de markt gebracht. Veel grote TikTokkers hebben merchandise. Vaak staat er een link in de bio als de TikTokker merchandise verkoopt. Uiteraard is merchandise super leuk om te dragen tijdens je video’s als je heel erg fan bent van iemand.

Benieuwd naar de kledingstijl van bekende TikTokkers?