Elke week een kijkje nemen in de kledingkast van een bekend persoon? Deze week bekijken we de kledingstijl van Jade Anna van Vliet, bekend geworden als Jade Anna vanwege haar YouTube kanaal en Instagram account. Ondanks dat Jade nog maar een tiener is, timmert ze al jaren aan de weg als content creator. Ze heeft inmiddels meer dan 150.000 abonnees op YouTube en meer dan het driedubbele aantal volgers op Instagram. Jade heeft gevoel voor mode en haar kledingstijl is te beschrijven als divers, uniek en modern.

Jades kledingstijl

De stijl van Jade Anna laat zich niet eenvoudig omschrijven. Dat komt omdat Jade zich niet vastklampt aan één bepaalde stijl. Sommige outfits van Jade zijn erg stoer, zoals de combinatie van een spijkerjasje op een spijkerbroek met gaten en sportieve sneakers. Andere outfits zijn juist erg vrouwelijk waarbij ze hoge zwarte laarzen combineert met een jurkje en een handtas. Over het algemeen zijn de meeste outfits van Jade kleurrijk en combineert ze meestal items van verschillende merken in één outfit. 

Welke merken draagt Jade Anna?

Jade Anna heeft kleding van veel verschillende merken. Als influencer krijgt ze uiteraard verschillende kledingstukken opgestuurd van verschillende winkels en webshops. Mede daardoor heeft ze super veel toffe items in haar kast hangen waar ze de leukste looks mee creëert. Merken en items van kledingwinkels die Jade vaak draagt zijn:

 • Reinders
 • NA-KD
 • Pullandbear
 • Daily Paper
 • My Jewellery
 • Loavies
 • Chiquelle 
 • Nike
 • Mostwanted
 • Nik&Nik

Jades kledinggeheimen

Als je de outfits van Jade Anna goed bekijkt, zal je merken dat de outfits erg creatief bedacht zijn. Daarnaast zal opvallen dat de outfits van Jade altijd helemaal af zijn. Hoe doet ze dat toch? Voor een groot gedeelte zal haar gevoel voor mode haar helpen om de leukste outfits in elkaar te zetten. Toch zijn er een aantal tips die je zullen helpen om net zo’n fashionista te worden als Jade.

 1. Combineer kledingstukken van verschillende merken om een outfit compleet te maken
 2. Hou net als Jade niet vast aan één specifieke stijl, maar ga bijvoorbeeld maandag voor een chique look om vervolgens op dinsdag een mega stoere outfit uit je kledingkast te toveren
 3. Elke outfit wordt net wat leuker met verschillende mooie accessoires zoals tassen, scrunchies en sierraden
 4. Designer items kunnen een normale outfit net even wat specialer maken

5 looks van Jade Anna

 1. Denim Look

2. Sportieve look

3. Cute look

4. Chique look

5. Urban look

Jades favorieten shoppen

Ben jij geïnspireerd door de kledingstijl van Jade? Items in de stijl van Jade zijn te koop in verschillende (web)winkels. Kijk of je vergelijkbare items kunt vinden en straal net als Jade in de mooiste creaties.

Wat vind jij van de kledingstijl van Jade?
 • Voeg je antwoord toe

Verder lezen?