auto

Benieuwd welke Rituals autoparfum het lekkerst ruikt? Op deze pagina lees je alles over de heerlijk ruikende parfums van Rituals voor in de auto. Het merk heeft namelijk veel verschillende lekkere geuren in het assortiment. Verder vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen en staan de meest voordelige aanbieders van het merk op een rij.

Hoe ruikt Rituals autoparfum?

Rituals heeft parfums voor in de auto in veel verschillende geuren. Hieronder lees je hoe alle geuren parfums van Rituals voor in de auto ruiken

 • Homme: ruikt naar musk en amber en heeft een zwartgrijze verpakking
 • Sakura: ruikt naar rijstmelk en kersenbloesem en heeft een roze verpakking
 • Karma: ruikt naar witte thee en lotusbloemen en heeft een turquoise verpakking
 • Mehr: ruikt naar cederhout en sinaasappel en heeft een gele verpakking
 • Hammam: ruikt naar rozemarijn en eucalyptus en heeft een blauwe verpakking
 • Oudh: ruikt naar patchouli en oudh en heeft een zwarte verpakking
 • Sport: ruikt naar patchouli, tonkaboon en leer en heeft een grijze verpakking
 • Wild Fig: ruikt naar sandelhout, iris en klaver en heeft een zwarte verpakking
 • Orris Mimosa: ruikt naar mimosabloemen, hout, leer en iriswortel en heeft een beige verpakking

Welke Rituals autoparfum is het lekkerst?

De meeste mensen vinden de Ritual of Homme en Ritual of Sakura de lekkerste autoparfums van Rituals. De Ritual of Homme heeft een krachtige geur terwijl de Ritual of Sakura juist erg fris ruikt. Doordat iedereen een andere smaak heeft, zal iedereen andere geuren lekker vinden ruiken. Om er achter te komen welke geur jij het lekkerste vind ruiken, is het aan te raden om telkens een andere geur te kiezen.

Top 5 lekkerste Rituals autoparfums?

Hieronder staan de 5 meest verkochte autoparfums van Rituals op een rij:

 1. Homme
 2. Sakura
 3. Sport
 4. Mehr
 5. Karma

Ruikt Rituals car perfume sterk?

De sterkte van de autoparfum van Rituals is handmatig in te stellen. Wanneer je de ventilator in de auto namelijk hard aanzet, wordt de geur sterker. Wanneer je de ventilator in de auto zacht aanzet, wordt de geur minder sterk.

Hoe lang gaat Rituals autoparfum mee?

De car parfums van Rituals gaan gemiddeld 6 tot 8 weken mee. De membraam met vloeistof gaat sneller leeg wanneer je de ventilator in de auto vaak hard aan hebt staan. Ook de navullingen voor de houten parfumhouders van het merk gaan gemiddeld 6 tot 8 weken mee. Omdat de navullingen verkrijgbaar zijn in duopacks kun je met één verpakking 12 tot 16 weken vooruit.

Hoe werkt de autoparfum van Rituals?

Het plaatsen van een autoparfumhouder van Rituals in de auto is super eenvoudig. Ten eerste is het belangrijk om de verpakking zo voorzichtig mogelijk te openen omdat anders de membraan met de vloeistof kapot kan gaan. Daarna klik je de clip op de gewenste positie aan de achterkant van de houten houder. Tot slot schuif je de clip van de houten houder in de autoventilator.

Hoe werkt de navulling van Rituals autoparfum?

Prettig is dat het mogelijk is om een refill zonder houten houder te bestellen wanneer de membraam met vloeistof leeg is. Het plaatsen van Rituals navulling is erg eenvoudig. Ten eerste schuif je de houten houder uit de autoventilator. Daarna verwijder je het roostertje op de achterkant van de houten houder. Vervolgens verwijder je de lege membraan en plaats je de nieuwe membraan met de aluminium zijde aan de bovenkant terug. Daarna trek je de aluminium strip door het roostertje en plaats je het roostertje terug. Tot slot verwijder je voorzichtig de folie van het membraan en kun je de houder terugschuiven in de autoventilator.

Wat is de beste autoparfum?

Het merk Rituals is natuurlijk niet het enige merk met parfum voor in de auto in het assortiment. Andere merken zijn bijvoorbeeld All Make Scents, The Car Parfum en Ambi Pur. Ondanks dat het aanbod groot is, worden de autoparfums van Rituals door veel mensen de beste genoemd. Dat komt omdat het merk veel lekkere geuren in het assortiment heeft en de membraam met vloeistof lang meegaat.

Welke Rituals autoparfum voor mannen?

Twee populaire geuren onder mannen zijn de Ritual of Homme en de Ritual of Sport. Beide geuren ruiken erg krachtig. Daarnaast ruiken niet naar bloemen.

Waar Rituals car perfume kopen?

Producten van Rituals kun je uiteraard kopen in de Ritual winkels en op de webshop van het merk. Daarnaast zijn de producten van het merk ook verkrijgbaar bij webshops zoals Bol.com en Amazon. Doordat iedere webshop andere prijzen en aanbiedingen hanteert, is het verstandig om de prijzen bij verschillende webshops met elkaar te vergelijken zodat je nooit te veel betaald.

Conclusie

Rituals heeft een groot assortiment op het gebied van autoparfums. De twee geuren die de meeste mensen het lekkerst vinden ruiken zijn de Ritual of Homme en de Ritual of Sakura.