shein

De kledingwebshop Shein is erg populair in binnen en buitenland. Wel hoor je vaak verschillende zeer uitlopende ervaringen over Shein. De heeft een positieve ervaring met Shein terwijl de ander er nooit meer zegt te bestellen. Benieuwd naar een betrouwbare Shein Review? Lees in dit artikel alles over de website Shein inclusief tips om voordeliger te shoppen middels een Shein kortingscode.

Shein review

Om een goed overzicht te geven van de ervaringen van de webshop Shein worden een paar belangrijke punten opgesomd, zodat er een complete Shein review ontstaat.

Shein app

Er is een gratis Shein app, waardoor je erg eenvoudig kan shoppen. Er is zowel een app beschikbaar voor iOS en Android. De app, maar ook de website van Shein zijn beide erg overzichtelijk. Je kan bijvoorbeeld shoppen per categorie en verder zijn er veel filters die je kan toepassen om gerichter te kunnen winkelen. Ook zijn de meeste product foto’s van goede kwaliteit.

Aanbod Shein

Het aanbod van Shein is gigantisch. Er zijn veel kledingstijlen vertegenwoordigd in de webshop, waardoor er voor iedereen genoeg leuke items zijn. Daarnaast speelt de webshop in op de laatste trends en kan je er veel unieke items vinden.

Shein kortingscode

De webshop Shein werkt geregeld met kortingscodes/kortingscoupons. Deze kortingscodes worden vermeld in een popup wanneer je de website of app opent. Er zijn vaak veel verschillende kortingscodes tegelijkertijd actief, waardoor het slim is om te kijken welke kortingscoupon het voordeligste is voor jouw bestelling.

Shein review: Is de kleding van goede kwaliteit?

De prijzen van Shein producten zijn over het algemeen extreem laag. Daardoor kan je wellicht twijfelen aan de kwaliteit van de items die aangeboden worden. De meeste producten hebben veel reviews op de site en de ervaring leert dat deze erg accuraat zijn. Staat er in de reviews geregeld dat het product doorschijnt of snel stuk gaat, valt de kwaliteit van het artikel te betwisten. Wanneer in de reviews onder het product te lezen is dat veel mensen enthousiast zijn over het artikel is de kwaliteit van het product meestal prima.Welke maat moet ik bestellen bij Shein?

Onder elk product staat een poll waarin klanten kunnen aangeven of het product groot, klein of precies goed uitvalt. Daarnaast staat de lengte en de maat van het model in de product foto vermeldt onder elk artikel. Tot slot kan je in de reviews onder het product lezen wat anderen van het item vinden. Het is aan te raden om je keuze qua maat te baseren op de poll, het model en de reviews.

Betaalmogelijkheden Shein

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden wanneer je je bestelling bij Shein wil afrekenen:

  • iDeal
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express

Wat zijn de verzendkosten bij Shein?

Het laten bezorgen van je bestelling kost 4.19 euro. Bestel je voor meer dan 39 euro wordt je bestelling gratis thuisbezorg. Het bedrag om gebruik te kunnen maken van gratis verzending verschilt regelmatig.

Wat is de levertijd bij Shein?

De levertijd van bestellingen lopen erg uiteen en er valt helaas geen peil op te trekken. Het is mogelijk dat je bestelling na een week in huis ligt, maar het kan ook een maand duren. Als je bestelt bij Shein moet je dus bereid zijn om eventueel wat langer te wachten op je bestelde artikelen. In de Shein app of op de website kan je je bestelling traceren, waardoor je precies weet waar je pakketje op dat moment is.

Shein review: bestelling retourneren

Over de retourmogelijkheden zijn wisselende verhalen te horen. Ten eerste is het retourneren van artikelen op eigen rekening en risico. Vaak zijn de items goedkoper dan de prijs voor het retourneren, waardoor het slimmer is om het product te houden. Ten tweede is het belangrijk om te beseffen dat het artikel naar de andere kant van de wereld verzonden moet worden en het lang zal duren voor het artikel terugbetaald wordt en er een groot risico is dat er iets misgaat met je retourzending. Het is daarom aan te raden om voldoende tijd te besteden aan het kiezen van het juiste product, zodat je niet hoeft te retourneren.

Conclusie: Shein Review

Over het algemeen zijn de meesten erg enthousiast over de webshop Shein. Klanten zijn vooral positief over de Shein app, het grote aanbod, de lage prijzen, de goede product foto’s en de beschikbare maatwijzers. Wanneer je zelf gaat bestellen bij Shein vergeet dan zeker niet een Shein kortingscode te gebruiken om voordeliger te winkelen.

Verder lezen: