By Merrachi

Nada Merrachi, bekend van YouTube en Instagram, is een modieuze vrouw met een unieke kledingstijl (lees hier alles over Nada’s kledingstijl). Daarom is het extra leuk dat Nada in 2020 gestart is met haar eigen kleding webshop By Merrachi. In de webshop kan je terecht voor onder andere abaya’s, hoofddoeken en sjaals. In dit artikel lees je alles over Nada Merrachi’s webshop By merrachi.

Waarom heeft Nada Merrachi By Merrachi opgericht?

Nada is in 2019 gestart met het dragen van een hoofddoek en ondervond dat het redelijk lastig kan zijn om er enerzijds modieus uit te zien en anderzijds vast te houden aan religieuze voorschriften. Vanuit dat idee is heeft Nada Merrachi de webshop opgericht.

Welke stijl heeft de webshop By Merrachi?

De items die Nada verkoopt via haar webshop zijn te categoriseren als modest fashion. Alle kledingstukken zijn erg bescheiden, bedekkend en minimalistisch. Wellicht denk je bij modest fashion in eerste instantie aan de islam, maar ook andere religies zoals het christendom en het boeddhisme hebben een bescheiden kledingstijl hoog in het vaandel staan.

Prijzen in de webshop

De prijzen van artikelen zijn gemiddeld. Wat prettig is, is dat veel items zowel een wat goedkopere en een wat duurdere variant hebben. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te kiezen welk item financieel bij je past. 

By Merrachi verzendkosten en retourneren

De verzendkosten bedragen 5 euro. Wanneer je bestelt voor 100 euro of meer dan wordt je bestelling gratis verstuurd en hoef je geen verzendkosten te betalen. Wanneer je bestelling niet naar wens is, kan je je bestelling retourneren. Het retourneren van producten is op eigen kosten en risico.

Betaalmogelijkheden ByMerrachi

Je kan op verschillende manieren je bestelling afreken bij By merrachi:

  • PayPal
  • iDEAL
  • Overboeking 
  • MisterCash
  • Bancontact
  • Sofortbanking

Conclusie 

Benieuwd geworden naar de webshop van Nada Merrachi? Neem dan snel een kijkje op Nada’s website. Eerst verder lezen over Nada Merrachi? Lees dan het artikel over nada’s kledingstijl.