Ga je online winkelen bij Boohoo en ben je benieuwd naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe valt Boohoo?’ Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hier vind je namelijk meer informatie over de maatvoering van het bekende en hippe Britse kledingmerk. Ook staan er vijf tips voor je op een rij die je helpen te voorkomen dat je de verkeerde maat bestelt.

Hoe valt Boohoo?

Kleding van Boohoo valt over het algemeen normaal. Daarom kun je meestal het beste je eigen kledingmaat bestellen. Wat erg prettig is, is dat Boohoo bij ieder item zowel een maathulp als maatgids presenteert. Beide tools helpen je om de juiste maat te kiezen.

5 tips om de juiste maat te bestellen

Online de juiste maat kiezen is een lastige klus. De volgende 5 tips helpen je om de juiste maat te bestellen:

  1. Maak gebruik van de maathulp op de webshop
  2. Maak gebruik van de maatgids op de website
  3. Bekijk welke maat je van andere items hebt van het merk
  4. Bekijk de foto goed om te zien hoe het item valt
  5. Check welke maat je hebt van vergelijkbare items

Hoe valt Boohoo dames?

Boohoo heeft een groot assortiment op het gebied van dameskleding. Of je nu op zoek bent naar de perfecte outfit voor een feestje of gewoon voor dagelijkse kleding, het hippe Britse kledingmerk heeft het in huis. Veel dames zijn van mening dat kleding van Boohoo op maat valt. Dat betekent dat je meestal het beste je eigen kledingmaat kunt bestellen. Wanneer je twijfelt over welke maat je het beste kunt bestellen dan is het verstandig om de maathulp en maatgids te gebruiken van de webshop.

Hoe valt Boohoo heren?

Niet alleen dames kunnen bij de kledingwebshop Boohoo terecht voor hippe outfits. Het Britse kledingmerk heeft namelijk ook voor heren een uitgebreid assortiment. Veel items vallen normaal waardoor je vaak gewoon je eigen maat kunt bestellen wanneer je online een bestelling plaatst. Toch is het altijd slim om de maathulp en maatgids te gebruiken zodat je nooit een verkeerde keuze maakt qua maat.

Hoe vallen Boohoo schoenen?

Boohoo verkoopt niet alleen kleding, maar ook accessoires en schoenen. De schoenen van het merk vallen meestal normaal. Daardoor kun je in de meeste gevallen het beste je eigen maat bestellen wanneer je online bestelt bij Boohoo. De schoenen van het merk zijn helaas niet voorzien van een maathulp, maar gelukkig is er wel een maatgids beschikbaar. De maatgids helpt je de juiste maat te kiezen.

Ook benieuwd hoe Stradivarius valt? Lees het hier