stradivarius

Hoe valt Stradivarius? Dat is een veel gestelde vraag aangezien veel mensen kleding en schoenen van het merk online bestellen via de webshop. Op deze pagina vind je meer informatie over de maatvoering van het merk en lees je 5 goede tips zodat je nooit meer de verkeerde maat bestelt.

Hoe valt Stradivarius?

Kleding van het merk Stradivarius valt normaal. Daarom is het vaak het verstandigst om gewoon je eigen maat te bestellen wanneer je online een bestelling plaatst. Erg fijn is de maathulp die bij ieder item gepresenteerd wordt op de website van Stradivarius. Je kunt dan namelijk onder andere je lengte en gewicht invullen waarna de webshop automatisch de meest geschikte maat voor je gaat berekenen.

5 tips om retourneren te voorkomen!

Het is best lastig om de juiste maat te kiezen wanneer je online kleding en schoenen bestelt. Maak daarom gebruik van onderstaande tips om retourneren te voorkomen.

  1. Maak gebruik van de maathulp op de webshop van Stradivarius
  2. Check welke maat je hebt van andere items van het merk
  3. Bekijk de foto’s goed om de pasvorm in te schatten
  4. Lees de informatie over de lengte en maat van het model
  5. Check welke maat je hebt van vergelijkbare items van andere merken

Hoe vallen schoenen van Stradivarius?

Naast kleding heeft Stradivarius ook een groot assortiment op het gebied van schoenen. Schoenen van Stradivarius vallen normaal waardoor je meestal simpelweg je eigen maat kunt bestellen. Om zeker te weten dat je de juiste maat kiest, kun je gebruik maken van de maathulp die getoond wordt bij iedere schoen.

Hoe vallen jassen van Stradivarius?

Ook voor jassen kun je terecht bij het van oorsprong Spaanse merk. Het merk heeft namelijk een groot assortiment op het gebied van mantels, blazers, trenchcoats en teddy jassen. De jassen van Stradivarius vallen normaal. Tenzij je wil gaan voor een oversized look kun je daarom het beste je eigen maat bestellen. Een tip is om wel altijd even de maathulp te checken zodat je de goede maat bestelt.

Conclusie: Hoe valt Stradivarius?

Stradivarius valt normaal in vergelijking met andere merken. Daarom is het vaak het verstandigst om je eigen maat te bestellen wanneer je online kleding, schoenen en/of jassen koopt.

Ook benieuwd hoe Mango valt? Lees het hier