studio anneloes

Benieuwd naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe valt Studio Anneloes?’ Op deze pagina lees je alles over de maatvoering van het van oorsprong Nederlandse merk. Ook lees je 5 handige tips die er voor zorgen dat je de juiste maat kiest wanneer je online een bestelling bij het merk plaatst.

Hoe valt Studio Anneloes?

Studio Anneloes valt over het algemeen groot uit. Dit betekent dat het vaak slim is om één maat kleiner te bestellen dan je gebruikelijke maat. Wil je juist dat je kleding wat ruimer valt dan is het bestellen van je eigen maat wel de juiste keuze. Omdat ieder kledingstuk natuurlijk zijn eigen pasvorm heeft, is het slim om altijd even gebruik te maken van de maathulp die bij ieder kledingstuk zichtbaar is.

5 tips om retourneren te voorkomen!

De juiste maat kiezen wanneer je online kleding en/of schoenen bestelt, is niet eenvoudig. Gebruik daarom onderstaande 5 tips om retourneren te voorkomen:

  1. Gebruik de maathulp op de website van het merk
  2. Maak gebruik van de maatadvies pagina op de webshop van het merk
  3. Kijk welke maat je hebt bij andere kledingstukken van het merk
  4. Bekijk de foto’s goed om te zien hoe het kledingstuk valt
  5. Lees de informatie die gepresenteerd wordt bij het kledingstuk op de webshop van het merk

Hoe vallen schoenen van Studio Anneloes?

Schoenen van Studio Anneloes vallen over het algemeen normaal. Hierdoor is het vaak de slimste keuze om je eigen schoenmaat te bestellen wanneer je een bestelling plaatst bij het hippe Nederlandse merk. Erg handig is de maathulp die bij iedere schoen wordt gepresenteerd. Je kunt dan namelijk invullen welke maat je hebt van andere schoenenmerken waarna de website automatisch de meest geschikte maat berekent.

Conclusie

Kleding van Studio Anneloes valt in vergelijking met andere merken wat ruimer. Daardoor is het verstandig om altijd een maat kleiner te bestellen dan gewoonlijk wanneer je online kleding bestelt bij het merk. Schoenen vallen wel normaal, dus is het aan te raden om gewoon je eigen schoenmaat te kiezen wanneer je online schoenen bestelt bij het merk.

Ook benieuwd hoe Ulla Popken valt? Lees het hier