hoe valt My jewellery?

Benieuwd naar het antwoord op de vraag: Hoe valt My Jewellery kleding? Op deze pagina lees je alles over de maatvoering van het van oorsprong Nederlandse merk. Ook lees je 5 nuttige tips die ervoor zorgen dat je de juiste maat kiest wanneer je online kleding bij My Jewellery koopt.

Hoe valt My Jewellery kleding?

My Jewellery valt over het algemeen klein uit. Dit betekent dat het vaak slim is om één maat groter te bestellen dan je gebruikelijke maat. Wil je juist dat je kleding wat strakker valt, dan is het bestellen van je eigen maat wel de juiste keuze. Omdat ieder kledingstuk natuurlijk zijn eigen pasvorm heeft, is het slim om altijd gebruik te maken van de maathulp die bij ieder kledingstuk zichtbaar is. Bovendien zijn er vaak klantbeoordelingen beschikbaar die nuttige inzichten bieden over de pasvorm en maatvoering. Het is ook handig om te weten dat de materialen van My Jewellery meestal een beetje stretch bevatten, wat bijdraagt aan een comfortabele pasvorm.

Online My Jewellery kleding kopen: 5 tips om retourneren te voorkomen!

De juiste maat kiezen wanneer je online kleding en/of schoenen bestelt, is niet altijd eenvoudig. Gebruik daarom onderstaande 5 tips om retourneren te voorkomen:

  • Gebruik de maattabel op de website van My Jewellery.
  • Lees de reviews over het merk.
  • Kijk welke maat je hebt bij andere kledingstukken van My Jewellery.
  • Bekijk de foto’s goed om te zien hoe het kledingstuk valt.
  • Lees de informatie die gepresenteerd wordt bij het kledingstuk op de webshop van My Jewellery.

My Jewellery verkooppunten

Sinds 2011 is My Jewellery dé bestemming voor trendy, betaalbare en hoogwaardige kleding en sieraden. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot meerdere boetieks in Nederland, België en Duitsland. Bekende steden waar je terecht kunt zijn onder andere ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Als je niet zeker weet welke maat het beste bij je past, kun je ook gewoon naar een boetiek gaan. Zo kun je de kleding passen voordat je deze koopt.

Conclusie

My Jewellery is een populair merk. Naast sieraden en andere accessoires heeft het merk ook een groot assortiment op het gebied van kleding. Over het algemeen valt kleding van My Jewellery klein en is het bestellen van een maat groter in de meeste gevallen sterk aan te raden. Qua pasvorm is de kleding van het merk enigszins te vergelijken met Mango.