Hoe valt Scotch & Soda? Deze vraag wordt vaak gesteld aangezien veel mensen tegenwoordig kleding online bestellen. Het kan online best lastig zijn om de juiste maat te kiezen. Daarom lees je op deze pagina precies hoe de kleding, jassen, schoenen en badkleding van het merk vallen. Hierdoor voorkom je het moeten retourneren van je bestelling.

Hoe valt Scotch & Soda?

Over het algemeen valt Scotch & Soda iets kleiner in vergelijking met andere merken. Echter, het verschil is meestal zo klein dat het in de meeste gevallen niet nodig is om een maat groter te bestellen. Vrijwel altijd is het daardoor de beste keuze om simpelweg je eigen maat te bestellen wanneer je een bestelling plaatst bij het merk.

3 tips om retourneren te voorkomen!

Niets is vervelender dan het moeten retourneren van je bestelling omdat het kledingstuk of de schoenen niet passen. Daarom is het aan te raden om de volgende tips te gebruiken zodat er meer kans is dat je de juiste maat bestelt.

  1. Maak gebruik van de productinformatie bij ieder item op de website van het merk
  2. Check welke maat je hebt van andere items van het merk
  3. Bekijk de foto’s bij het item goed om te zien hoe het item hoort te vallen

Hoe valt Scotch & Soda dameskleding?

De dameskleding van Scotch en Soda valt over het algemeen een klein beetje strakker dan vergelijkbare items van andere merken. Het verschil is echter minimaal waardoor het in de meeste gevallen toch het slimste is om simpelweg je eigen maat te bestellen. Wanneer je het fijn vindt dat je kleding losser valt dan is het wel aan te raden om een maat groter te bestellen.

Hoe valt Scotch en Soda herenkleding?

De herenkleding van Scotch en Soda valt meestal op maat. Hierdoor kun je het beste je eigen maat bestellen wanneer je kleding bestelt bij het merk. Wanneer je liever wat ruimer vallende kleding draagt dan is een maat groter bestellen een goede optie.

Hoe valt Scotch Shrunk?

De kinderkleding van Scotch and Soda wordt verkocht onder de naam Scotch Shrunk. Over het algemeen valt de bovenkleding voor jongens en meisjes van het merk normaal. De broeken daarentegen kunnen wat langer vallen vergeleken met andere kinderkledingmerken. Omdat kinderen snel groeien is het aan te raden om voor zowel bovenkleding als broeken de eigen maat van het kind te bestellen.

Hoe vallen Scotch en Soda sneakers?

Naast kleding heeft Scotch en Soda ook een ruim assortiment op het gebied van sneakers. De sneakers van het merk zitten over het algemeen erg comfortabel en hebben kleurrijke designs. Net als de meeste kledingstukken vallen ook de sneakers van het merk normaal uit. Hierdoor kun je het beste je eigen schoenmaat kiezen wanneer je sneakers van het merk bestelt.

Conclusie

Online kleding en schoenen bestellen kan lastig zijn wanneer je niet zeker bent van de juiste maat. Gelukkig vallen de meeste items van het merk Scotch & Soda normaal. Hierdoor kun je meestal gewoon je eigen maat bestellen wanneer je online een bestelling plaatst bij het merk.

Ook benieuwd naar de maatvoering van Josh V? Lees het hier