Ulla Popken

Benieuwd naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe valt Ulla Popken dameskleding?’ Op deze pagina lees je meer over hoe de dameskleding van het merk valt. Ook worden er ook vijf goede tips gedeeld zodat je de juiste maat kunt bestellen.

Hoe valt Ulla Popken kleding?

Over het algemeen valt de kleding van Ulla Popken normaal uit. Daardoor is het in de meeste gevallen het handigste om gewoon je eigen maat te bestellen. Echter, sommige items vallen wel wat groter of juist kleiner en dan kan het wel handig zijn om een maat groter of kleiner te bestellen. Check daarom altijd even de maattabel die je bij ieder kledingstuk kunt vinden. Hierdoor kun je er namelijk achter komen welke maat geadviseerd wordt om te bestellen.

5 tips om de niet te hoeven retourneren

Niets is vervelender dan retourneren aangezien het zowel tijd als geld kost. Maak daarom gebruik van de volgende 5 tips om in één keer de juiste maat te bestellen.

  1. Gebruik de maattabel op de website van Ulla Popken
  2. Maak gebruik van de reviews die andere vrouwen achterlaten
  3. Kijk goed naar de foto’s van het kledingstuk om er achter te komen hoe een bepaald item valt
  4. Kijk welke maat je bij eerdere bestellingen hebt gekozen
  5. Maak gebruik van de productbeschrijving die te vinden is bij ieder item

Hoe valt Ulla Popken dameskleding?

Ulla Popken dameskleding valt over het algemeen normaal uit. Hierdoor is het meestal het beste om gewoon je eigen maat te bestellen. Uiteraard vallen sommige items niet precies op maat en kan het soms nodig zijn om wel een maat groter of kleiner te bestellen. Maak daarom altijd voor de zekerheid gebruik van de maattabel op de website van het merk. Hierdoor bestel je nooit te verkeerde maat.

Hoe valt Ulla Popken herenkleding?

Naast dameskleding verkoopt het merk Ulla Popken ook herenkleding. De herenkleding van het merk valt net als de dameskleding redelijk normaal uit. Ook heren kunnen daarom in de meeste gevallen het beste hun eigen maat bestellen. Check wel altijd even de maattabel om te checken of je de juiste maat bestelt.

Valt badkleding van Ulla Popken groot of klein?

Naast kleding heeft het merk Ulla Popken ook een uitgebreid assortiment op het gebied van badkleding. Ook de badpakken, bikini’s en zwembroeken van het merk vallen normaal. Daarom kun je gewoon je eigen maat bestellen. Net als voor de kleding van het merk is er ook een maattabel beschikbaar voor de badkleding van het merk.

Valt lingerie van Ulla Popken groot of klein?

Naast kleding en badkleding verkoopt Ulla Popken ook lingerie. Daaedoor kun je ook voor slips, Bh’s en ander ondergoed bij het merk terecht. De lingerie van het merk valt normaal waardoor je je eigen maat kunt bestellen. Wanneer je twijfelt over de juiste maat, check dan zeker even de maattabel maattabel op de website van het merk.

Heeft Ulla Popken gratis verzending en retour?

Ulla Popken biedt geen gratis verzending. Het kost 4.95 euro om je bestelling thuis te laten bezorgen ongeacht de bestelwaarde. Het retourneren van bestellingen is wel gratis.

Wat is Ulla Popken?

Ulla Popken is een van oorsprong Duits merk. Het merk richt zich op de verkoop kleding in grote maten. De webshop is daarom ideaal voor vrouwen en heren met een maatje meer. De items van het merk zijn erg stijlvol en van goede kwaliteit.  

Ook benieuwd naar de maatvoering van andere merken?