hoe valt superdry?

Hoe valt Superdry? Wanneer je online bestelt, is het super lastig om te bepalen welke maat je nodig hebt. Omdat retourneren vaak veel tijd en soms zelfs geld kost, is het uiteraard prettig om direct de juiste maat te bestellen. Op deze pagina lees je daarom alles over de maten van het merk Superdry.

Hoe valt Superdry?

Over het algemeen valt Superdry normaal tot groot uit. In de meeste gevallen is het daarom verstandig om gewoon je eigen maat te bestellen als je nieuwe kleding of schoenen van het merk gaat bestellen. Wanneer je je kleding of schoenen graag wat strakker draagt, is het aan te raden om een maat kleiner te kiezen. Om zeker te weten dat je de juiste maat bestelt, is het aan te raden om gebruik te maken van de Fit Finder op de officiële webshop van het merk. Door middel van het invullen van enkele gegevens in de Fit Finder weet je precies welke maat het meest geschikt is voor jou.

3 tips om retourneren tegen te gaan

Niets is vervelender dan online bestelde kleding of schoenen te moeten retourneren omdat de maat niet past. De volgende tips helpen je om het retourneren van producten tegen te gaan:

  • Maak gebruik van de Fit Finder op de officiële webshop van Superdry
  • Kijk welke maat je hebt van andere kledingstukken of schoenen van het merk (als je die hebt)
  • Lees de reviews zodat je weet hoe een bepaald artikel bij andere mensen valt

Hoe valt Superdry dames?

Superdry dames kleding valt over het algemeen normaal tot ruim uit. Je kunt daarom het beste je eigen maat of een maat kleiner bestellen. Het damesassortiment voor vrouwen is erg groot. Je kan er daarom terecht voor je gehele outfit.

Hoe valt Superdry heren?

De herenkleding van het merk Superdry valt redelijk ruim. Daarom is het bestellen van je eigen maat of een maat kleiner aan te raden. Voor mannen heeft het merk veel stijlvolle items in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan T-shirts, vesten, hoodies en broeken.

Hoe vallen Superdry jassen?

Online een jas kopen in de juiste maat kan een hele klus zijn. Zomerjassen van het merk vallen normaal uit waardoor je in de meeste gevallen het beste je normale maat kunt bestellen. Superdry winterjassen daarentegen kun je beter een maatje groter bestellen. In de winter draag je onder je jas namelijk vaak dikke truien waardoor een winterjas zeker niet te strak moet zitten.

Hoe vallen Superdry schoenen?

Het merk Superdry heeft verschillende soorten sneakers in het assortiment. Vooral de Vegan sneakerlijn van het merk is erg populair. Superdry schoenen vallen bij de meeste mensen normaal uit. Daarom is het slim om gewoon je eigen schoenmaat te bestellen.

Hoe vallen Superdry slippers?

Superdry slippers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De teenslippers van het merk vallen normaal. Daarom is het aan te raden om je eigen maat te kiezen wanneer je slippers gaat kopen.

Waar is Superdry te koop?

Superdry kleding en schoenen kopen kan je doen bij verschillende webshops. Ten eerste is het natuurlijk mogelijk om de kleding en schoenen van het merk te bestellen bij de officiële Superdry webshop. Daarnaast kan je ook terecht bij webshops zoals Zalando en About You.

Conclusie

De kleding en schoenen van veel merken vallen groot of klein uit. Nike valt over het algemeen bijvoorbeeld klein uit terwijl Converse juist groot uitvalt. De kleding en schoenen van Superdry daarentegen vallen redelijk normaal uit waardoor je vaak gewoon je eigen maat kan kopen.