Hoe vallen Puma sneakers?

Hoe vallen Puma sneakers? Tja, wanneer je online schoenen gaat bestellen, kan het best lastig zijn om te bepalen welke maat je het beste kan kiezen. Op een foto kan je namelijk niet goed zien of een schoen groot of klein uitvalt. Daarom lees je op deze pagina hoe Puma sneakers vallen en welke maat je het beste kan bestellen zodat je niet hoeft te retourneren.

Hoe vallen Puma sneakers?

Puma sneakers vallen over het algemeen normaal uit. Daarom is het meestal de beste keuze om gewoon de maat te bestellen die je meestal nodig hebt. Ondanks dat veel schoenen van Puma normaal uitvallen, zijn er een aantal modellen die kleiner uitvallen. Daardoor is het soms noodzakelijk om een hele of halve maat groter te bestellen dan je eigen schoenmaat. Erg handig is het daarom dat op de webshop van Puma bij ieder product een maattabel en een ‘vind mijn maat’ functie staat zodat je jouw benodigde maat kan achterhalen.

Hoe valt Puma Cali sneaker?

De Puma Cali sneakers vallen normaal. Het is daarom aan te raden om je eigen maat te bestellen. Wanneer je het prettig vindt dat de schoen perfect aansluit, kun je het beste een halve maat kleiner bestellen. Cali sneakers zijn verkrijgbaar in maat 35.5 tot 42.5 en vallen binnen de damescollectie van het merk.

Hoe valt Puma Mayze sneaker?

De Puma Mayze sneakers vallen normaal uit. Daardoor kun je gewoon je eigen schoenmaat kiezen wanneer je Mayze sneakers gaat bestellen. Het Mayze model is verkrijgbaar in maat 35.5 tot 42.5 en is ontworpen voor vrouwen.

Hoe vallen Puma RS sneakers?

De Puma RS-X en RS-Z sneakers vallen normaal tot ruim uit. Wanneer je het prettig vindt dat je schoenen nauw aansluiten, kun je het beste je een halve of hele maat kleiner bestellen. Wanneer je het juist fijner vindt als je schoenen wat losser zitten, kun je het beste je eigen schoenmaat bestellen. De RS-X en RS-Z sneakers zijn verkrijgbaar in maat 36 tot 48 en vallen binnen de mannencollectie van het merk.

Hoe vallen Puma sportschoenen?

Naast normale sneakers verkoopt het merk Puma ook schoenen voor sporters. Zo zijn er bijvoorbeeld Puma voetbalschoenen, tennisschoenen en golfschoenen. De sportschoenen van Puma vallen normaal uit. Daarom kun je het beste je eigen maat bestellen.

4 tips om het retourneren van Puma schoenen tegen te gaan

  • Lees de reviews op de webshop waar je wil bestellen om er achter te komen hoe de schoenen bij andere mensen vallen
  • Gebruik de ‘vind mijn maat’ functie op de webshop van Puma
  • Gebruik de maattabel die bij iedere schoen op de webshop van Puma gepresenteerd wordt
  • Wanneer je al eerder schoenen van het merk hebt gekocht, kijk dan welke maat je toen hebt genomen

Puma maattabel

Omdat Puma kleding en schoenen in verschillende landen verkoopt en veel landen hun eigen maatvoering hanteren, is het soms niet duidelijk welke maat je moet nemen. Gelukkig heeft het merk uitgebreide maattabellen ontwikkelt waarin de maatvoeringen van verschillende landen naast elkaar staan per productcategorie. Er is zowel een maattabel voor vrouwen als een maattabel voor mannen beschikbaar.

Andere merken

Ook benieuwd hoe de schoenen van andere merken vallen?