Adidas schoenen

Wil je graag online Adidas schoenen kopen, maar ben je benieuwd naar het antwoord op de vraag: Hoe vallen Adidas schoenen? Wanneer je online shopt, kan het inderdaad lastig zijn om te bepalen welke maat je nodig hebt qua schoenen. Elke Adidas schoen heeft namelijk een ander model, waardoor het mogelijk is dat je verschillende maten nodig hebt voor verschillende modellen. In dit artikel lees je welke maat je het beste kan bestellen als je nieuwe Adidas schoenen online besteld.

Hoe vallen Adidas schoenen?

Adidas schoenen vallen over het algemeen wat groter uit. Dit betekent dat er geadviseerd wordt om een hele of een halve maat kleiner te bestellen. Vind je het prettig dat je schoen iets ruimer zit, bestel dan je werkelijke maat. Voordat je schoenen gaat bestellen, kun je het beste altijd even de maattabel op de website van adidas.nl checken. Hierdoor weet je precies welke maat je het beste kunt kiezen.

Verschil maatvoering heren- en damesschoenen

Adidas heeft zowel heren- als damesschoenen. Over het algemeen zijn de meeste maten van Adidas hetzelfde voor mannen en vrouwen tenzij de schoen een Amerikaanse maat heeft, want hier zijn af en toe wel verschillen tussen de maten van mannen en vrouwen.

Tips om het retourneren van Adidas sneakers tegen te gaan

  • Bestel een hele of halve maat kleiner dan je eigen schoenmaat wanneer je smalle voeten hebt
  • Bestel een halve maat kleiner of je eigen schoenmaat wanneer je brede voeten hebt
  • Gebruik de maatwijzer op de website van Adidas
  • Baseer je benodigde schoenmaat op eerder gekochte sneakers van Adidas als je die hebt
  • Bekijk de schatting van de pasvorm onder het product op de website van Adidas

Hoe vallen Adidas dames schoenen?

De damesschoenen van Adidas vallen over het algemeen iets groter uit. Hierdoor kun je in de meeste gevallen het beste een halve of hele maat kleiner bestellen. Check altijd de maattabel maattabel op de officiƫle website van het merk voor advies.

Hoe vallen Adidas heren schoenen?

Net als de sneakers voor dames vallen ook sneakers voor heren vaak groter uit. Ook heren wordt daarom aangeraden om een halve of hele maat kleiner te bestellen. Bij twijfel over de juiste maat is het altijd slim om gebruik te maken van de maattabel.

Hoe vallen Adidas kinder schoenen?

Ook de sneakers voor kinderen vallen meestal groter uit. In acht nemend dat kindervoeten snel groeien is het aan te raden om zeker een maat groter te bestellen. Ook voor kinderen is er een handige maattabel maattabel beschikbaar waardoor je snel en makkelijk kunt zien welke maat het meest geschikt is voor je kind.

Hoe vallen Adidas Yeezys?

De Adidas Yeezy is een schoen die normaal uitvalt. Veel klanten geven aan dat ze hun eigen maat besteld hebben en dat deze goed zit. Wanneer je Yeezys besteld, is het daarom aan te raden om je eigen schoenmaat te kiezen.Hoe vallen Adidas Ozweego’s?

De Adidas Ozweego is een erg populaire sneaker op het moment. De Ozweegos vallen wat groter en breder uit, maar dat komt mede doordat het bij het model hoort. Er wordt daarom geadviseerd om je eigen maat te bestellen.

Hoe vallen Adidas Superstars?

De Adidas superstars vallen over het algemeen normaal uit. Er wordt daarom geadviseerd om de maat te kiezen die het meest overeenkomst met je eigen schoenmaat.

Maatvoering Adidas Gazelles?

Adidas Gazelles vallen bij de meesten groter uit. Veel klanten geven namelijk aan dat de sneakers te groot zijn wanneer ze hun eigen maat bestelden. Het is daarom verstandig om een hele of
halve maat kleiner te bestellen.

Maatvoering Adidas Stan Smiths

Hoewel de meeste Adidas sneakers groter uitvallen, vallen Stan Smith sneakers bij de meeste mensen kleiner uit. Het is daarom aan te raden om een maat groter te bestellen dan je eigen schoenmaat.

Ook benieuwd naar de maatvoering van Nike sneakers?