op deze pagina zie je twee Timberland boots

Hoe vallen Timberlands schoenen? Dat is een veel gestelde vraag. Het is best lastig om online de juiste maat te kiezen aangezien je niet vooraf kunt passen. Lees daarom op deze pagina alles over de maatvoering van het merk zodat je altijd de juiste maat bestelt. Ook kun je gebruik maken van de 5 bruikbare tips die op deze pagina worden gedeeld zodat je het retourneren van je bestelling kunt voorkomen.

Hoe vallen Timberlands?

Timberlands vallen over het algemeen wat ruimer in vergelijking met andere merken. Is je normale schoenmaat meestal precies passend dan is het echter in de meeste gevallen niet nodig om een een maat kleiner te nemen. Zit je normale schoenmaat meestal al wat ruimer dan is het in de meeste gevallen wel beter om een maatje kleiner te kiezen. Prettig is het dat het merk een uitgebreide maattabel beschikbaar stelt bij ieder paar schoenen op de webshop. Maak daar daarom zeker gebruik van om te bepalen welke schoenmaat je het beste kunt kiezen.

5 bruikbare tips om het retourneren van je bestelling te voorkomen

Het moeten retourneren van je bestelling omdat de maat niet goed is, is natuurlijk super vervelend en wil je het liefst voorkomen. Gebruik daarom de volgende 5 tips om nooit meer de verkeerde maat te bestellen:

  1. Maak gebruik van de maattabel om de juiste maat te kiezen
  2. Lees de product specificaties goed door om meer te weten te komen over de pasvorm
  3. Check welke maat je normaal gesproken draagt bij vergelijkbare schoenen
  4. Pas het gewenste model vooraf in een fysieke winkel
  5. Kijk of je al andere schoenen van het merk hebt en welke maat je toen hebt gekozen

Hoe vallen Timberlands kinderschoenen?

In tegenstelling tot de meeste schoenen voor volwassenen vallen Timberlands kinderschoenen vaak kleiner. Hierdoor is het meestal verstandig om een maat groter te bestellen voor je zoon of dochter. Des te meer omdat kinderen groeien en daardoor snel weer een grotere schoen nodig hebben. Door de schoenen niet te klein te kiezen, kan je kind langer doen met de boots. Om er zeker van te zijn dat je niet de verkeerde maat bestelt, is het verstandig om gebruik te maken van de maattabel. De maattabel wordt bij ieder item op de webshop getoond.

Hoe vallen Timberlands boots voor dames?

Timberlands boots voor dames vallen meestal iets ruimer in vergelijking met andere merken. Het is daardoor in de meeste gevallen het beste om je eigen maat te bestellen of een halve maat kleiner. Check altijd even de maattabel voordat je je bestelling plaatst zodat je niet per ongeluk de verkeerde maat bestelt.

Vallen Timberlands boots voor heren goot of klein?

Timberlands boots voor heren vallen meestal wat groter dan vergelijkbare modellen van andere merken. Daardoor kunnen heren het beste hun eigen maat of een halve maat kleiner bestellen. Ook voor heren is er een maattabel beschikbaar waardoor je altijd even kunt kijken welke maat je het beste kunt kiezen.

Timberlands kleding maatvoering

Naast schoenen heeft het merk Timberlands ook een uitgebreid assortiment op het gebied van kleding. Het merk biedt onder andere jassen, broeken, hoodies en spijkerbroeken aan. Ook voor de kleding heeft het merk een uitgebreide maattabel ontwikkeld. Check daarom voordat je bestelt altijd even welke maat je het beste kunt kiezen.

Ook benieuwd hoe Dr. Martens vallen? Lees het hier