Louis Vuitton winkel

Je eerste designertas kopen is een bijzondere aangelegenheid. De meeste meiden en vrouwen dromen er namelijk al jaren over voordat ze daadwerkelijk de stap zetten om een designer piece aan te schaffen. Ook is het meestal een grote investering, waardoor het belangrijk is om jezelf goed te informeren. Om zeker te weten dat je jouw droomtas aanschaft waar je nog jaren van kan genieten, hebben we een aantal belangrijke tips op een rijtje gezet.

1. Bepaal de functie van je eerste designertas

Designertassen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk om te beslissen waarvoor je de tas wil gaan gebruiken. Wil je graag een ruime tas waar je veel spullen in kan meenemen of ga je voor een kleine tas waar enkel je telefoon en portemonnee in passen. Kijk eens naar de tassen die je al hebt en kijk eens welke formaat je het liefste gebruikt.

2. Kies de juiste designer

Elk modehuis heeft een eigen verhaal en imago. Het is aan te raden om jezelf in te lezen over de designer voordat je een keuze maakt uit de vele designers. Elke designer heeft een eigen stijl en daardoor is het belangrijk om te onderzoeken voor welke stijl je wil gaan. Daarnaast is het ook belangrijk om iets te weten over de designer van je tas mocht iemand er naar vragen. Kijk bij winkels met een groot aanbod aan merken zoals bijvoorbeeld Duifhuizen naar het verkrijgbare aanbod en kijk welke designer bij je past.

3. Heb geduld met je eerste designertas kopen

Het liefste zou je natuurlijk zo snel mogelijk je tas kopen, maar zoals bekend zijn echte designertassen vaak erg duur. Als je lange tijd moet sparen voor je droomtas is het af en toe verleidelijk om te gaan voor een goedkoper exemplaar. Toch is het belangrijk om geduld te hebben, zodat je later geen spijt krijgt van je aankoop.

4. Pas op voor trends

Als je graag een designertas wil kopen die jaren mee kan, is het belangrijk om te kijken naar de tijdloosheid van de tas. Sommige designertassen zijn namelijk erg tijdloos, waardoor ze over een paar jaar nog steeds mooi zullen zijn. Andere tassen zijn een representatie van de laatste trends, waardoor de kans aanwezig is dat de tas na een jaar uit de mode is. 

5. Certificaat van designer

Als je een designertas koopt, krijg je er een certificaat bij, zodat je weet dat de tas echt is. Helaas worden niet alleen tassen nagemaakt, maar ook de certificaten. Zorg daarom dat je onderzoekt hoe een echt certificaat van de desbetreffende designer eruit, zodat je het certificaat kan controleren op echtheid.

Conclusie: Eerste designertas kopen

Je eerste designertas kopen is een hele stap, waardoor het belangrijk is om goed uit te zoeken voor welke tas je gaat. Het investeren in een designertas kost namelijk een heleboel en je wil er uiteraard lang plezier van hebben. Hopelijk helpen de tips in dit artikel je op weg om de juiste tas te kiezen.

Verder lezen: