Balea

Benieuwd waar je Balea producten zoals shampoo, shower gel en deodorant kunt kopen in Nederland? Balea is een Duits merk verkrijgbaar bij de DM. Door de goede prijs en kwaliteit van de producten is het merk ook in Nederland super populair. Op deze pagina lees je hoe je de producten van het merk kunt kopen zonder een bezoekje te hoeven brengen aan een DM drogist in Duitsland.

Waar kan ik Balea kopen?

Het is zeker mogelijk om vanuit Nederland Balea drogisterij producten te bestellen. Je kunt dit namelijk doen bij de webshop Bol.com. Bol.com heeft veel verschillende producten van het populaire Duitse merk in het assortiment. Je kunt bij de webshop onder andere terecht voor de douchegel, vitamine c producten, dagcrème en droogshampoos van het merk. Het is regelmatig mogelijk om geld te besparen bij Bol.com. Wanneer je meerdere verpakkingen tegelijkertijd bestelt, kun je namelijk tot wel 25% korting ontvangen.

Een andere webshop waar je terecht kunt voor Balea producten zoals scheermesjes, gezichtsmaskers, reinigingsdoekjes en serums is Amazon. Amazon is een internationale webshop met een gigantisch groot assortiment. Het is vaak mogelijk om geld te besparen op je bestelling bij Amazon doordat er vaak goede deals zijn die je mee kunt pakken.

Balea waar te koop?

Helaas is het niet mogelijk om in Nederland Balea producten in een fysieke drogist zoals het Kruidvat of de Etos te kopen. Alleen in Duitsland is het merk fysiek verkrijgbaar in de winkels van de DM. Gelukkig is het wel mogelijk om de producten online te bestellen.

Voordelen Balea

Veel mensen zijn super enthousiast over de producten van Balea en laten daarom een positieve review achter over de producten van het merk. De meest genoemde voordelen in de reviews staan hieronder op een rij:

 • Lage prijzen
 • Groot assortiment
 • Goede kwaliteit
 • Lekkere geuren
 • Vegan producten verkrijgbaar
 • Mooie verpakkingen

Wat is Balea?

Balea is het huismerk van de DM, een Duitse drogist vergelijkbaar met de Nederlandse drogisterijen Kruidvat en Etos. Het merk heeft een uitgebreid assortiment voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Je kunt er terecht voor alles wat je nodig hebt op het gebied van drogisterij producten. De producten van het merk zijn van goede kwaliteit ondanks dat de producten voor Nederlandse begrippen super goedkoop zijn.

Is Balea een goed merk?

Het oorspronkelijk Duitse merk is erg geliefd bij veel mensen. De meeste mensen zijn namelijk erg tevreden met de kwaliteit van de producten. Daarnaast vinden veel mensen het grote assortiment van het merk een enorm pluspunt. Het komt daardoor namelijk niet snel voor dat je mispakt op een bepaald product.

Waarom is Balea zo goedkoop?

Er zijn twee redenen waarom drogisterij producten van Balea erg goedkoop zijn. Ten eerste wordt er in Duitsland minder belasting geheven op drogisterij artikelen. Ten tweede zijn er in Duitsland vrijwel geen acties op drogisterij artikelen waardoor producten zoals shampoo en shower gel standaard voor de laagst mogelijke prijs worden aangeboden.

Waar Balea adventskalender 2022 kopen?

Ieder jaar ontwikkelt het huismerk van de DM een adventskalender voor de decembermaand. De adventskalender zit ieder jaar weer boordevol mini verpakkingen shampoo, douchegel en dagcrème. De Balea adventskalender 2022 kopen kun je doen bij de webshops Bol.com en Amazon.

Is Balea Vegan?

Het huismerk van de DM is niet volledig vegan, maar biedt wel verschillende vegan producten aan. Inmiddels zijn er in vrijwel alle productgroepen vegan opties verkrijgbaar. Daarnaast is het goed om te weten dat er steeds meer nieuwe vegan producten bij. Het is dus de moeite waard om het assortiment van het merk scherp in de gaten te houden.

Is het mogelijk om vanuit Nederland bij de DM te bestellen?

De DM heeft een uitgebreide webshop waar Duitse klanten de producten van de drogist eenvoudig kunnen bestellen. Helaas is het niet mogelijk om vanuit Nederland direct via de webshop van DM te bestellen. De webshop levert namelijk niet in Nederland.

5 tips om te besparen op drogisterij producten

Besparen op drogisterij producten is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Hieronder vind je 5 tips waardoor je nooit meer te veel zult betalen voor je nieuwe shampoo, serum of shower gel:

 1. Bestel op Black Friday om veel korting te ontvangen
 2. Koop meerdere verpakkingen tegelijkertijd om minder te betalen per verpakking
 3. Check of je een goede actie zoals een 1+1 gratis of 2e halve prijs actie mee kunt pakken
 4. Ga voor huismerken in plaats van A-merken
 5. Kijk of er producten verkrijgbaar zijn in de sale

Conclusie: Waar Balea kopen?

Hoewel er geen DM drogisterijen in Nederland zitten, is het gelukkig toch mogelijk om Balea producten vanuit Nederland bestellen. Hierdoor hoef je niet helemaal naar Duitsland te rijden om gebruik te kunnen maken van onder andere de heerlijke shampoos, douchegels en gezichtcrèmes van het merk.