Yvonne Coldeweijer

Hoe leuk! Yvonne Coldeweijer is haar eigen kleding webshop gestart. Na het succes van haar eigen sieradenlabel Stardust Musthaves en kledingwebshop Yvies Closet is Yvonne een nieuw project gestart. Yvonnes nieuwe website heet Meid in the City.

Life of Yvonne

Yvonne is een alleskunner. Ze kan goed zingen, heeft in meerdere musicals gespeeld, heeft veel volgers Instagram en veel abonnees op YouTube. Ook zou je Yvonne kunnen kennen van ‘Wie is de mol’ waar ze in 2017 aan mee deed. Daarnaast is Yvonne ook nog een succesvolle Girlboss. In het verleden heeft ze haar eigen sieradenlijn genaamd Stardust Musthaves en een kledingwebshop gehad.

https://www.instagram.com/lifeofyvonne

Stijl kleding Meid in the city

Als je Yvonne Coldeweijer volgt op instagram zul je merken dat de kleding op de webshop erg overeenkomt met haar eigen kledingstijl. De meeste kledingstukken zijn in de kleuren lichtroze, wit of zwart. Daarnaast verkoopt ze ook veel denim en kanten kledingstukken. Yvonne heeft ook heel goed de balans gevonden in schattige en stoere kledingstukken, dus zo is er voor ieder wat wil.

Prijzen in de webshop

Wat erg prettig is, is dat de kleding van Meid in the City niet erg duur is. De prijzen zijn vergelijkbaar met grote winkelketens zoals Zara en de Sting. Daarnaast is er regelmatig sale. Meestal maakt ze dit bekend via haar Instagram.

Heeft Meid in the City gratis verzending?

Wanneer je iets besteld bij Meid in the City kan je geen gebruik maken van de gratis bezorging. Jouw bestelde items worden verzonden via PostNL voor €4.95. Als alles goed gaat met de bezorging ontvang je jouw pakket binnen 1 tot 3 dagen. Wat ook erg fijn is dat je jouw pakket kan volgen met een track en trace code die je middels een e-mail ontvangt.

Retourneren

Als je iets wilt retourneren, moet je dit zelf betalen. Het is aan te raden om jouw pakket te verzenden met een track en trace code, want zo heb je meer zekerheid dat jouw pakket daadwerkelijk terug aankomt in Amsterdam. Het kantoor is namelijk in Amsterdam, de woonplaats van Yvonne, gevestigd.