Jade van Girlys Blog

Elke week een kijkje nemen in de kledingkast van een bekend persoon? Deze week bekijken we de kledingstijl van Jade van Girlys Blog. Jade van Weel zal zelden voor een basic look kiezen en ontpopt zich steeds meer als stijlicoon. Ook kenmerkend aan de kledingstijl van Jade van Girlys Blog is haar voorliefde voor designermerken. Ben jij benieuwd naar de favoriete merken van Jade en naar de top 5 mooiste outfits van Jade van Girlys blog? 

Jades kledingstijl

Jades kledingstijl is erg uitgesproken en uniek. Ook is Jades kledingstijl niet in één woord te omschrijven. Soms gaat ze voor een heel sportieve look om de volgende dag juist voor een erg vrouwelijke look te kiezen. Wel zal Jade vaak voor kleurrijke items gaan en houdt ze ervan om haar outfits bijzonder te maken door het toevoegen van veel accessoires. Ook maakt ze haar outfits graag helemaal af met een designertas van merken zoals Prada en Louis Vuitton.

Welke merken draagt Jade van Girlys Blog

Jade houdt van veel verschillende merken en koopt haar kleding in verschillende winkels. Meestal combineert Jade zelfs verschillende merken in één outfit. Merken en items van winkels waar Jade vaak in te zien is, zijn:

 

 • NA-KD 
 • Prada
 • Myjewellery
 • Louis Vuitton
 • Adidas
 • Frankies Bikinis 
 • Brandy Melville
 • Levi’s 

Tips om te stylen á la Jade van Weel

 1. Ga voor een item met een gedurfde print, zodat je outfit opvalt en uniek wordt
 2. Jade van Girlys Blog maakt haar outfits af met veel sieraden zoals kettinkjes, armbanden enzovoorts
 3. Voeg een designer piece toe aan je outfit om een statement te maken. Benieuwd naar tips voor het kopen van je eerste designertas, klik hier!
 4. Wees niet bang om veel verschillende stijlen af te wisselen, draag precies datgene wat je leuk vindt
 5. Ook Jades nagellak is onderdeel van haar outfits, dus zorg voor mooi gelakte nagels om je outfit helemaal compleet te maken

Top 5 mooiste outfits van Jade van Girlys Blog 

5. Sportieve look

4. Klassieke look

3. Feestelijke look

2. Vintage look

1. Designer look

Conclusie: kledingstijl van Jade van Girlys Blog

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door de kledingstijl van Jade van Girlys Blog. Met de bovenstaande tips gaat het je vast en zeker lukken om net zo modieus als Jade voor de dag te komen.

Wat vind jij van de kledingstijl van Jade van Girlys Blog?

Benieuwd naar de kledingstijl van andere fashionista’s?