vrouw met koffer

Op zoek naar een goede CarryOn koffer aanbieding? Op deze pagina staan de beste aanbiedingen op de koffers van het populaire merk CarryOn op een rij. Daarnaast lees je meer over de verschillende soorten koffers die het merk in het assortiment heeft en wat de ervaringen van andere reizigers zijn.

CarryOn koffer aanbieding

Een CarryOn koffer kopen doe je uiteraard het voordeligst wanneer het mogelijk is om een goede aanbieding mee te pakken. Het merk heeft geen eigen webshop en is daarom enkel bij externe aanbieders verkrijgbaar. Een bekende webshop waar je de koffers kunt bestellen is Bol.com. Regelmatig zijn er goede acties bij Bol.com waardoor het mogelijk is om geld te besparen.

CarryOn koffer review

Veel reizigers laten een positieve review achter over de koffers van CarryOn. Vooral tevreden zijn de meeste mensen met de kwaliteit en het design van de koffers. Door de goede kwaliteit gaan de koffers namelijk lang mee en gaan onder andere de wielen, handvatten en trolleystang niet snel kapot. Daarnaast geven veel mensen aan dat het design van de koffers praktisch is waardoor je veel mee kunt nemen. Tot slot zijn veel mensen erg enthousiast over alle verschillende mooie kleuren waaruit je kunt kiezen en dat vrijwel alle modellen een ingebouwd slot hebben.

CarryOn Skyhopper

De SkyHopper is de meest geliefde koffer van het merk CarryOn. De Skyhopper is verkrijgbaar in 3 verschillende groottes namelijk in 32 liter, 65 liter en 85 liter. Daarnaast is er keuze uit maar liefst 7 verschillende kleuren namelijk zwart, blauw, champagne, olijf, koraal, wit en zilver. De Skyhopper is licht in gewicht en is uitgerust met een ingebouwd slot. Daarnaast heeft de Skyhopper vier wieltjes, een trolleystang en twee handvatten. Prettig is dat er een bijpassende beautycase verkrijgbaar is voor de Skyhopper.

Voordelen Carryon Skyhopper

Veel reizigers hebben goede ervaringen met de Skyhopper en laten daarom een positieve review achter over het model. Hieronder lees je de vijf meest genoemde voordelen van de koffer:

 • Goede kwaliteit
 • Licht in gewicht
 • Praktisch design
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren

CarryOn Steward

De CarryOn Steward is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een grote en stevige koffer. De Steward is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes. In de kleine variant past 70 liter en in de grote variant past 100 liter. Verder is de Steward gemaakt van het materiaal polypropyleen en beschikt het model over een ingebouwd TSA cijferslot. Erg prettig is dat de koffer spatwaterdicht is en dat de trolleystang verstelbaar is in vier verschillende standen. De Steward is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren namelijk mint, antraciet, lichtgrijs, roze, zwart, blauw en rood.

Voordelen CarryOn Steward

Veel reizigers zijn erg blij met hun Steward. De volgende vijf voordelen zijn daarom vaak terug te lezen in de reviews:

 • Makkelijk te gebruiken
 • Spatwaterdicht
 • Goede kwaliteit
 • Uitgerust met een ingebouwd TSA cijferslot
 • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren

CarryOn kofferset

De koffers van CarryOn los verkrijgbaar, maar ook in sets. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meerdere koffers in verschillende maten tegelijkertijd aanschaffen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je zowel lange en korte reizen maakt. Hierdoor kun je namelijk tijdens een lange reis gebruik maken van de grote variant en tijdens een korte reis gebruik maken van de kleine variant. Een kofferset is ook handig voor gezinnen. Hierdoor kun je in één keer bestellen voor het hele gezin.

Is CarryOn een goed merk?

De koffers van CarryOn zijn super populair en dat is niet voor niks. Alle modellen van het merk hebben namelijk een goede prijs-kwaliteitverhouding en mogen met vrijwel alle vliegtuigmaatschappijen mee. Daarnaast zijn de koffers ruim, makkelijk te vervoeren en veilig te gebruiken door de ingebouwde sloten.

Hoe CarryOn koffer slot instellen?

Vrijwel alle koffers van CarryOn zijn uitgerust met een TSA slot. Hierdoor kun je de uiteindes van de ritsen op de koffer in het slot klikken en vastzetten door de juiste code in te voeren. Het instellen van een TSA slot is super eenvoudig en doe je als volgt:

Hoe CarryOn koffer slot resetten?

Wanneer je de code van je kofferslot wil veranderen, moet je het TSA slot resetten. Het resetten van een TSA slot is erg makkelijk en doe je als volgt:

5 tips om geld te besparen op CarryOn

Uiteraard wil je niet te veel betalen voor je nieuwe koffer. Hieronder staan daarom 5 handige tips om geld te kunnen besparen:

 1. Ontvang korting door te bestellen op Black Friday
 2. Check de prijs van alle kleuren, want soms zijn enkel bepaalde kleuren in de aanbieding
 3. Vergelijk de prijzen bij verschillende webshops
 4. Kies een set om minder te betalen
 5. Check of er modellen verkrijgbaar zijn in de sale

Conclusie

De koffers van CarryOn zijn super populair en worden daarom veel verkocht. Dat is zeker niet gek aangezien alle modellen van het merk stevig en praktisch zijn waardoor je met een gerust hart op reis kunt gaan. Wanneer je een nieuwe koffer wil aanschaffen, vergeet dan zeker niet te checken of je geld kunt besparen door een goede aanbieding mee te pakken.