kleding Noppies

Benieuwd naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe valt Noppies? Op deze pagina lees je hoe de babykleding, kinderkleding en zwangerschapskleding van Noppies valt. Het kan super lastig zijn om online de juiste maat te bestellen. Daarom staan er op deze pagina ook enkele handige tips op een rij zodat je je bestelling niet hoeft terug te sturen.

Hoe valt Noppies?

De babykleding van Noppies valt over het algemeen klein. Voor je baby kun je daarom het beste een maat kleiner bestellen. Ook de kinderkleding van Noppies valt over het algemeen klein. Daarom kun je voor je kindje het beste een maat kleiner bestellen. De zwangerschapskleding van Noppies valt daarentegen juist wat groter uit. Voor jezelf kun je daarom het beste een maat groter bestellen. Omdat ieder kledingstuk natuurlijk zijn eigen pasvorm heeft, is het aan te raden om gebruik te maken van de maattabel op de website van het merk. De maattabel is namelijk erg uitgebreid waardoor je zeker de juiste maat bestelt.

Voorkom retourneren! 5 nuttige tips

Het is natuurlijk vervelend als je je bestelling moet retourneren omdat je de verkeerde maat hebt besteld. Met behulp van de volgende 5 tips verklein je de kans op het bestellen van de verkeerde maat:

  1. Gebruik de maattabel op de website van Noppies
  2. Als je al kledingstukken van het merk hebt, kun je checken welke maat je toen hebt gekozen
  3. Maak gebruik van de reviews die bij veel producten staan
  4. Bekijk het plaatje goed om erachter te komen wat de pasvorm van het item is
  5. Maak gebruik van de uitgebreide productomschrijving bij ieder item

Hoe valt Noppies babykleding?

Over het algemeen valt de babykleding van Noppies klein. Het is daarom in de meeste gevallen de beste keuze om een maat kleiner te bestellen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt, is het slim om de maattabel te checken. Bij ieder product staat een linkje naar de maattabel van het merk. Baby’s groeien natuurlijk super snel. Wanneer je babykleding op de groei wil kopen, is het aan te raden om een maat groter te bestellen.  

Hoe valt de kinderkleding van Noppies?

Over het algemeen valt de kinderkleding van Noppies klein. Het is daarom vaak aan te raden om een maat kleiner te bestellen. Het is aan te raden om de maattabel te checken om er achter te komen welke maat je het beste kunt bestellen. De maattabel van het merk wordt bij ieder item gepresenteerd. Net als baby’s groeien kinderen natuurlijk super snel. Wanneer je kinderkleding op de groei wil kopen, is het slim om een maat groter te bestellen. 

Hoe valt Noppies zwangerschapskleding?

Over het algemeen valt Noppies zwangerschapskleding groter uit dan de zwangerschapskleding van andere merken. In de meeste gevallen is het daarom slim om een maat kleiner te bestellen. Wil je juist dat je kleding wat losser zit? Dan kun je het beste wel je eigen maat bestellen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt, kun je het beste voordat je een bestelling plaatst de maattabel checken die bij ieder product weergegeven wordt.

Heeft Noppies leuke babykleding?

Veel ouders vinden de babykleding van het merk Noppies erg leuk. De keuze is enorm waardoor er voor iedere baby wel leuke rompertjes, broekjes, rokjes, t-shirtjes en jurkjes te vinden zijn. Ook is de kwaliteit van de babykleding van het merk goed. Daarom is het zeker een goede keuze om Noppies babykleertjes te bestellen.

Heeft Noppies leuke zwangerschapskleding?

Veel vrouwen vinden de zwangerschapskleding van het merk Noppies erg mooi. Ook het draaggemak en de kwaliteit van de zwangerschapskleding wordt erg gewaardeerd. Verder is het assortiment erg uitgebreid waardoor er veel keuze is. Het merk biedt onder andere broeken, jurken, rokken en tops aan. Het is daarom sterk aan te raden om zwangerschapskleding van Noppies te bestellen.

Heeft Noppies gratis verzending en retour?

Bestellingen binnen Nederland worden gratis door Noppies thuisbezorgd. Je hoeft daarom geen verzendkosten te betalen wanneer je een bestelling bij Noppies plaatst. Het retourneren van je bestelling kost 2.99. Het is daarom zeker aan te raden om direct de juiste maat te bestellen zodat je geen extra kosten hoeft te betalen.