deze foto toont een vrouw met Vanilia kleding

Hoe valt Vanilia? Dat is een veelgestelde vraag. Daarom lees je op deze pagina alles over de maatvoering van de kleding van het van oorsprong Nederlandse merk. Ook staan er een aantal bruikbare tips op een rij zodat je altijd de juiste maat kiest wanneer je online een bestelling plaatst bij het merk.

Hoe valt Vanilia?

Kleding van Vanilia valt over het algemeen op maat. Daardoor is het voor veel kledingstukken van het merk niet nodig om een maat groter of kleiner te bestellen. Hoewel veel items normaal vallen, kan het altijd voorvallen dat het toch beter is om een maat groter of kleiner te bestellen. Om hierachter te komen is het daarom altijd slim om de maattabel erbij te pakken. Hierdoor weet je namelijk altijd welke maat het beste zal gaan passen.

5 bruikbare tips om de juiste maat te kiezen

Het kan best lastig zijn om online te bepalen welke maat het beste zal passen. Gebruik daarom onderstaande tips zodat je een betere keuze kunt maken en minder snel de verkeerde maat zult kiezen:

  1. Maak gebruik van de maattabel op de webshop van het merk
  2. Lees de productinformatie bij het item goed door om meer te weten te komen over de pasvorm
  3. Bekijk de foto’s goed om de pasvorm in te kunnen schatten
  4. Check hoe lang het model op de foto’s is en welke maat het model draagt
  5. Kijk welke maat je hebt bij andere items van het merk

Hoe vallen spijkerbroeken van Vanilia?

De meeste spijkerbroeken van Vanilia hebben een normale pasvorm. Het is daarom meestal niet noodzakelijk om een maat kleiner of groter te bestellen. Om er zeker van te zijn dat je de correcte maat bestelt, is het slim om de maattabel te gebruiken.

Hoe vallen Vanilia schoenen?

Naast kleding heeft Vanilia ook een ruim assortiment op het gebied van schoenen. Doordat Vanilia schoenen aanbiedt van diverse merken is het lastig om te zeggen hoe de laarzen, pumps en sneakers vallen. Check daarom altijd even de maattabel en product omschrijving om meer te weten te komen over de pasvorm van het gewenste paar schoenen.

Conclusie: Hoe valt Vanilia?

Vergeleken met andere merken zoals Zara en Mango valt Vanilia normaal. Daarom is het aan te raden om gewoon je eigen maat te bestellen wanneer je kleding bij het merk koopt. De schoenen van het merk vallen echter wel regelmatig groter of kleiner. Daardoor is het altijd slim om even de maattabel te checken om te bepalen welke maat je het beste kunt bestellen.