Happy Socks

Hoe vallen Happy Socks? Wanneer je Happy Socks online wil bestellen, kan het soms lastig zijn om te bepalen welke maat je het beste kan nemen. Uiteraard heb je geen zin om online bestelde producten te moeten retourneren en daarom lees je hier hoe de sokken, slippers, zwembroeken en badpakken van het hippe merk vallen voor heren, dames en kinderen. Daarnaast delen we onder in dit artikel tips om op een voordelige manier nieuwe sokken en andere producten van het merk Happy Socks te bestellen.

Hoe vallen Happy Socks?

Happy Socks vallen groot uit omdat de sokken erg elastisch zijn. Het merk Happy Socks biedt de sokken voor volwassenen in twee verschillende maatvoeringen aan. De kleinste maat is geschikt voor mensen met schoenmaat 36 tot schoenmaat 40. De grootste maat is geschikt voor mensen met schoenmaat 41 tot schoenmaat 46. Handig is de maattabel die beschikbaar is bij elk product op de website van het Happy Socks. Er zijn verschillende soorten sokken van het merk verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld enkelsokken en kniesokken.

Hoe vallen Happy Socks kinderen?

Happy Socks kids vallen groot uit omdat ook de sokken voor kinderen erg elastisch zijn. Het merk heeft vijf verschillende sok groottes voor kinderen. De beschikbare kindermaten lopen van schoenmaat 13-21, 22-24, 24-26, 28-31 en 33-35. De kleinste maten zijn geschikt voor baby’s. Net als voor volwassen zitten er ook voor kinderen verschillende soorten sokken in het assortiment zoals bijvoorbeeld enkelsokken en kniesokken. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt, is het altijd slim om ook de maattabel van het gewenste product op de website van het merk te checken, want hier vind je ook een leeftijdsindicatie per maat.

https://www.instagram.com/p/CQIwAPJLp2N/

Hoe vallen Happy Socks slippers?

De Happy Socks slippers voor heren en dames vallen klein uit. Dit betekent dat het aan te raden is om de slippers in een grotere schoenmaat te bestellen. De slippers zijn per twee maten verkrijgbaar, dus bijvoorbeeld maat 35/36, 41/42, enzovoorts. De grootste maat slippers die verkrijgbaar is, is maat 45/46. Om er achter te komen welke maat het meest geschikt is voor jou, is het slim om de maattabel op de website te bekijken die beschikbaar is bij elk product. De slippers zijn net als de sokken van het merk verkrijgbaar in allerlei leuke printjes.

Hoe vallen de zwembroeken?

Hoewel veel mensen denken dat je alleen sokken kan kopen bij het merk Happy Socks is het ook mogelijk om zwembroeken te bestellen. De zwembroeken van het merk zijn net als de sokken voorzien van de leukste prints. De zwembroeken vallen normaal uit en zijn verkrijgbaar van maat S tot XXL. Ook voor de zwembroeken zijn maattabellen beschikbaar, waar precies alle afmetingen vermeld zijn van de taille, lengte en beenopening van de zwembroek.

Hoe vallen de badpakken?

Ook voor vrouwen is er zwemkleding in de leukste printjes verkrijgbaar van het bekende sokkenmerk. De badpakken van het merk zijn verkrijgbaar van maat XS tot XL. De badpakken vallen normaal uit. Voordat je bestelt, is het verstandig om te maattabel op de website te checken. In het maatadvies vind je precies terug welke maat het beste past bij een bepaalde lengte of een bepaald gewicht.

happy Socks ervaring

Veel mensen zijn erg tevreden over het populaire sokkenmerk. Veel mensen zeggen de printjes van de sokken grappig en opvallend te vinden. Daarnaast geven veel mensen aan dat de sokken lekker zitten. Ook de andere producten van het merk zijn geliefd. Al met al zijn veel dragers van Happy Socks sokken, slippers, zwembroeken en badpakken erg enthousiast en het merk aanbevelen bij vrienden en familie.

Happy Socks aanbieding

Uiteraard wil je nooit te veel betalen wanneer je nieuwe sokken, slippers, zwembroeken of badpakken bestelt op de webshop van het hippe merk. Gelukkig zijn de producten van het merk Happy Socks vaak in de aanbieding waardoor je veel geld kan besparen op je aankopen. Een aantal tips om nooit meer te veel te betalen staan hieronder op een rijtje:

  • Bestel meerdere items tegelijkertijd zodat je gebruik kan maken van de gratis verzending
  • Koop items in de sale
  • De sokken zijn ook verkrijgbaar in giftsets, dit zijn sets met meerdere sokken voor een voordeligere prijs
  • Ben je student? Vergeet je dan niet aan te melden bij het programma voor studenten en krijg 15% studentenkorting

Conclusie

Sokken, slippers, zwembroeken en badpakken online bestellen in de juiste maat kan lastig zijn. Gelukkig zorgen veel websites er voor dat er goede maattabellen beschikbaar zijn bij de producten waardoor je beter kan beslissen welke maat je moet bestellen. Hierdoor verklein je de kans op retourneren wat natuurlijk erg fijn is en er voor zorgt dat je geld en tijd kan besparen.

Ook nog op zoek naar leuke schoenen?

Top 10 leukste schoenenmerken