NA-KD studentenkorting

Als je student bent dan heb je bij veel winkels de mogelijkheid om voordeliger te shoppen door middel van studentenkorting. NA-KD biedt studenten 20% studentenkorting waardoor je veel geld kan besparen op de leukste kleding, schoenen en accessoires. In dit artikel lees je aan welke voorwaarden je moet voldoen om gebruik te maken van deze geweldige korting.

NA-KD studentenkorting

Veel studenten hebben het niet breed en daarom bieden veel winkels en webshops speciale kortingen die alleen voor studenten geldig zijn. Ook NA-KD biedt studenten studentenkorting en de hoogte van de korting is 20%. Hiermee kunnen studenten hun gehele studentenperiode goedkoper shoppen bij NA-KD. Het registreren is zeer eenvoudig.

Registreren studentenkorting NA-KD

Om gebruik te maken van de studentenkorting die NA-KD biedt aan studenten moet je een aantal stappen doorlopen:

  • Ga naar de studentenkorting pagina
  • Maak een keuze of je E-mails van NA-KD wil ontvangen
  • Verifieer je E-mailadres door op de link in het ontvangen mailtje te klikken
  • Voltooi je account door je naam op te geven
  • Kopieer je unieke kortingscode welke je meerdere malen kan gebruiken

Studentenkorting NA-KD voorwaarden

Aan het gebruik van de NA-KD studentenkorting zitten enkele voorwaarden. Uiteraard spreekt het voor zich dat alleen studenten gebruik mogen maken van de korting speciaal voor studenten. Daarnaast is het niet toegestaan om jouw unieke kortingscode te delen met anderen. Tot slot werkt de code niet wanneer je items bestelt waar al een andere korting op zit of wanneer het item in de sale is.

Andere manieren om geld te besparen bij NAKD

Soms zijn er kortingscodes en andere aanbiedingen die nog voordeliger zijn dan de 20% studentenkorting voor studenten. Het is daarom aan te raden om altijd te checken of een andere aanbieding voordeliger is om te gebruiken:

  • Meldt je aan voor de nieuwsbrief waar geregeld leuke aanbiedingen in staan
  • Koop items in de sale waar de kortingen hoog oplopen
  • Gebruik lopende kortingscodes die geldig zijn in het desbetreffende seizoen

Webshop NA-KD

NA-KD is een immens populaire Zweedse webshop onder studenten. De webshop verkoopt items in de laatste trends en heeft een enorm groot aanbod op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Wat NA-KD uniek maakt is de samenwerkingen met bekende influencers. De webshop en de influencers brengen samen vaak unieke collecties met de tofste items uit. Nederlandse influencers die een samenwerking hebben (gehad) met NA-KD zijn bijvoorbeeld Noor de Groot en Lizzy van der Ligt.

Conclusie: NA-KD studentenkorting

Als student is het erg voordelig om kleding te shoppen bij NA-KD wanneer je gebruik maakt van de 20% studentenkorting. Het registreren is super simpel en direct na registreren kan je al gebruik maken van jouw unieke kortingscode die je je gehele studentenperiode kan gebruiken. Dan rest ons niets anders te zeggen dan veel plezier met shoppen!

Andere winkels met studentenkorting